Λαμία: Χάθηκαν τα ίχνη πατέρα και γιου που ταξίδευαν οδικώς για Άρτα

Ο 38χρονος γιος είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό του και ο 65χρονος πατέρας του είχε πάει να τον πάρει από το νοσοκομείο...

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης ενός 65χρονου και του 38χρονου γιου του, οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης 21/9 έφυγαν από τη Λαμία με προορισμό την Άρτα, αλλά έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, ο 38χρονος περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 20/9 είχε πέσει σε γκρεμό με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί σοβαρά και είχε διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες στο ΓΝ Καρπενησίου. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του.

Η σύζυγος του 65χρονου και μητέρα του 38χρονου ανησύχησε που δεν είχε νέα τους και ειδοποίησε την αστυνομία, που έδωσε αμέσως σήμα σε όλες τις υπηρεσίες κατά μήκος της πιθανής διαδρομής, αλλά και σε όμορες περιοχές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνα των δύο αγνοούμενων προσδιορίζει μια αρκετά μεγάλη περιοχή, κυρίως από το Γαλαξίδι μέχρι και μετά το Αντίρριο, ωστόσο οι αρχές «χτενίζουν» όλα τα δύσβατα σημεία της εθνικής οδού που συνδέει τη Λαμία με την Πάτρα.

Από χθες το απόγευμα συνδρομή στις αστυνομικές έρευνες παρέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία (τα κλιμάκια κυρίως από Φωκίδα και Ναυπακτία), ενώ στις αγωνιώδεις αναζητήσεις συμμετέχει και η 7η ΕΜΑΚ με ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.

*πηγή φωτο: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This