Γιάννης Κομπότης: Σούσουρο στα Β.Π. για τη φύλαξη του πρώην προέδρου του Λεβαδειακού από αστυνομικούς

Με ποιό σκεπτικό δόθηκε, άραγε, η εντολή να αποκτήσει φρουρά με στολή;

Must Read

Σε ένα σκηνικό λειψανδρίας στα αστυνομικά τμήματα και εξαγγελιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για επαναφορά στον δρόμο 2.500 αστυνομικών, κάποιοι φέρεται ότι απολαμβάνουν προνομίων και παίζουν ανενόχλητοι «μπάλα» στο γήπεδο με την ομάδα της… μεικτής των VIPs και των αστυνομικών!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Μήπως, άραγε, ένας από αυτούς είναι και ο πρώην πρόεδρος του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης, που το όνομά του, όπως ακούγεται στην πιάτσα, φέρεται ότι περιλαμβάνεται στα μέτρα στατικών φυλάξεων και επιτηρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.; Οπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, η πολυτελής βίλα που διατηρεί στα βόρεια προάστια εξωτερικά έχει εγκατεστημένο σύστημα καμερών ασφαλείας και φρουρείται νυχθημερόν από τα «δικά του αγόρια». Ωστόσο, κάθε βράδυ διατίθεται σε οχτάωρη βάρδια πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. από διαφορετικό Α.Τ. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειονατολικής Αττικής, με τελευταία διάθεση αστυνομικού την Κυριακή το βράδυ προς Δευτέρα.

Το οξύμωρο στην περίπτωση του Κομπότη είναι ότι το όνομά του είχε εμπλακεί σε δεκάδες δικογραφίες και σε υποθέσεις για στημένους αγώνες, ενώ τον Μάιο του 2022 είχε δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον δολοφονημένο Βασίλη Ρουμπέτη, τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Κομπότη σε σουίτα του γηπέδου της Λιβαδειάς να παρακολουθούν τον αγώνα Λεβαδειακού – Βέροιας.

Ο επονομαζόμενος «Ράμπο» της Θύρας 7 ή «ταξιτζής», όπως ήταν γνωστός στα κυκλώματα των νονών της νύχτας, Βασίλης Ρουμπέτης, με βαρύ ποινικό μητρώο, είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα δολοφονίας του Διονύση Ντούρου, στη Ροβιάτα Ηλείας τον Ιούνιο του 2010. Είχε εμπλακεί επίσης στη δολοφονία το 2007 του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου, ωστόσο το πρωτοπαλίκαρο των «νονών» Βασίλη Στεφανάκου (σ.σ.: δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018) και Γιάννη Σκαφτούρου (σ.σ.: εκτελέστηκε τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα του 2022 στο χωριό του στα Δερβενοχώρια.) είχε λάβει αποφυλακιστήριο και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Η αποκάλυψη ότι ο Βασίλης Ρουμπέτης, ο οποίος κατέληξε νεκρός τον περασμένο Ιούνιο, σε ενέδρα, μαζί με τον κουνιάδο του Διονύση Μουζακίτη, κυκλοφορούσε με θωρακισμένη Mercedes που ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου είχε προκαλέσει σάλο αλλά και την οργή των ένθερμων οπαδών του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είχαν δει με καλό μάτι τη στενή σχέση που διατηρεί ο Γιάννης Αλαφούζος με τον άλλοτε ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λεβαδειακός και τον δολοφονημένο Ρουμπέτη, που είχε εμπλακεί στην υπόθεση δολοφονίας του Φιλόπουλου στη Λαυρίου.

Γήπεδο Λεβαδειακού: Ο Γιάννης Κομπότης την εποχή που χαριτολογούσε στις σουίτες με τον μαφιόζο Ρουμπέτη και τον Γιάννη Αλαφούζο να βρίσκεται στον ίδιο VIP χώρο

Σε ανακοίνωσή τους, μάλιστα, ανέφεραν: «Η ξεφτίλα σου σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει τη φαντασία όλων. Μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες, και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν».

Για να επανέλθουμε, όμως, στα της βίλας Κομπότη και της φύλαξής της και από αστυνομικούς (με τον ίδιο να έχει πει σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν πως όταν φύγει από τον Λεβαδειακό δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τίποτα άλλο στη ζωή του (ποδοσφαιρικό προφανώς), τα ερωτήματα είναι εύλογα: Με ποια ιδιότητα φέρεται ότι διατίθεται στην οικία του αστυνομική φύλαξη, τη στιγμή που σε όλη την Αττική σε νυχτερινή βάρδια υπάρχουν μόλις δώδεκα περιπολικά; Ποιοι έδωσαν την εντολή για τη διάθεση αστυνομικών και με ποια δικαιολογία;

Και όλα αυτά, όταν μόλις το περασμένο Σάββατο επικαιροποιημένη διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διαβιβάστηκε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Αττικής για περιορισμό στα μέτρα πολιτικών και πρώην διατελεσάντων υπουργών όλων των κομμάτων, ενώ ακολούθως υπήρξαν διαταγές περικοπής αστυνομικών σε δικαστικούς και ιδιώτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This