Ο Νίκος Γραικός «ταξίδεψε» για να βρει τον δολοφονημένο αδερφό του

Must Read

Δίπλα στο μνήμα του δολοφονημένου αδελφού του, Δημήτρη, κηδεύτηκε ο Νίκος Γραικός, ο οποίος βοήθησε να βρεθεί η άκρη του νήματος που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης-θρίλερ με την εξαφάνιση και την «εξόντωση» του 59χρονου επιχειρηματία στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του Δημήτρη Γραικού άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η σορός του μεταφέρθηκε χθες στον Πεντάλοφο, τόπο καταγωγής του, και ετάφη δίπλα στο μνήμα του αδικοχαμένου αδελφού του, όπως ήταν η τελευταία επιθυμία του. Από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από το χωριό Ανατολικό, ο αδελφός του Νίκος ήταν πεπεισμένος ότι ο 59χρονος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Την ίδια ώρα, δεν παρέλειπε να δίνει το «παρών» στις έρευνες της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» και να συνδράμει τις εθελοντικές ομάδες που είχαν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν τον άτυχο κτηνοτρόφο.

«Μετά τον σκληρό αγώνα που έκανε ο Νίκος Γραικός για να αποκαλυφθεί ο δολοφόνος του αδελφού του και ταυτόχρονα να βρεθεί το σώμα του και να ταφεί χριστιανικά, όπως το επιθυμούσε και μου το έλεγε πάντα στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες μας, ήρθε η ώρα να συναντηθεί, εκεί ψηλά, με τον αγαπημένο αδελφό του. Η επιθυμία του να ταφεί δίπλα στο μνήμα του αδελφού του θα εκπληρωθεί από την οικογένειά του» δήλωσε συντετριμμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς.

Τα ίχνη του Δημήτρη Γραικού χάθηκαν το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016, ενώ έφευγε με το 4Χ4 όχημά του από τα σφαγεία στην περιοχή Χαλάστρα με κατεύθυνση το Ανατολικό. Ανάμεσα στα σενάρια που υπήρχαν ήταν και ότι ο 59χρονος εξαφανίστηκε ηθελημένα και έφυγε από την Ελλάδα. Ωστόσο, όλα τα στοιχεία δεν συνηγορούσαν υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής.

Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του επιχειρηματία λύθηκε στα τέλη Μαΐου του 2019, όταν αστυνομικοί, με τη συνδρομή επιστημόνων του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής του ΑΠΘ, που σάρωσαν με ειδικά μηχανήματα την περιοχή γύρω από την κτηνοτροφική μονάδα ενός 46χρονου εμπόρου κρεάτων στη Χαλάστρα, εντόπισαν το αγροτικό του θύματος και, σε άλλο σημείο, το πτώμα του, που έφερε κακώσεις από αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αργότερα, ο 46χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 59χρονο Δημήτρη Γραικό και τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του, εξαιτίας μιας οικονομικής διαφοράς που είχαν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This