Ο Αλβανός ληστής με το σκεπάρνι που σκόρπιζε τον τρόμο στην Θεσσαλονίκη – Συγκλονιστικά βίντεο

Είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις σπιτιών και εμπορία ναρκωτικών ουσιών

Must Read

Τον τρόμο σκορπούσε ληστής στην Θεσσαλονίκη που εισέβαλλε στα καταστήματα με σκεπάρνι και όπλα, απειλώντας προκειμένου να αποσπάσει τις εισπράξεις. Ο δράστης μπούκαρε στα μαγαζιά με πιστόλι, και άλλοτε με μαχαίρι ή κατσαβίδι στην περιοχή Νεάπολης Συκεών.

Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό, αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος από τον Μάρτιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023 φέρεται να έχει διαπράξει συνολικά 9 ληστείες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι σεσημασμένος για διαρρήξεις σπιτιών και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος «χτυπούσε» συνήθως μετά τα μεσάνυχτα και επέβαινε είτε σε δίκυκλο του πατέρα του είτε σε όχημα της αδερφής του.

Σε κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και συσκευασίες καπνού που είχαν κλαπεί, μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ένα μαχαίρι που χρησιμοποιούσε σε διάφορες ληστείες και ενδύματα που φορούσε κατά την διάπραξή τους.

Δείτε βίντεο από την δράση του

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This