«Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου πεθαμένος» – Συγκλονίζει η 45χρονη που την πυροβόλησε ο 74χρονος γείτονάς της

Σκότωσε τον πατέρα και τραυμάτισε τη μάνα, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου μίλησε στους δημοσιογράφους η 45χρονη γυναίκα που δέχτηκε πυρά στον Άγιο Παντελεήμονα από τον 74χρονο γείτονά της, ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ τον 50χρονο σύζυγό της, μετά από γλέντι, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η 45χρονη περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές όπου ο 75χρονος, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις για χρόνια, άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση αμόκ, ανέφερε:

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου: «Τι κάνεις Γιάννη;» και αμέσως…» ανέφερε η γυναίκα που θρηνεί τον άδικο χαμό του συζύγου της.  «Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» πρόσθεσε μιλώντας στο Live news.

«Ήρθε μετά σπίτι και λέει: «Τι μου βάλατε στο ποτό;», εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”» ανέφερε η γυναίκα που τραυματίστηκε στον ώμο από σφαίρα. «Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», είπε η 45χρονη που ακόμα περιμένει να χειρουργηθεί.

Η κόρη του 50χρονου που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες περιέγραψε: «Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και «έφαγε» και η μαμά μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο».

 

Την ίδια στιγμή, ο δράστης αναφέρει: «Ένιωθα τόση οργή για τον άνδρα που τη στιγμή που τον πυροβόλησα, αν όσοι ήταν στον ίδιο χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Δεν με ένοιαζε τίποτα, δεν υπολόγιζα τίποτα».

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Δείτε επίσης:

Άγιος Παντελεήμονας: Ακόμη περιμένει να χειρουργηθεί η 45χρονη την οποία πυροβόλησε ο φονιάς του άντρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This