Λέκκας για Εύβοια: Απαιτούνται άμεσα μέτρα – Συνεχίζονται οι κατολισθήσεις

Ο καθηγητής βρέθηκε μπροστά σε εκτεταμένες καταστροφές

Must Read

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές από τις πρόσφατες κακοκαιρίες που έπληξαν την Εύβοια, όπως διαπίστωσε από την αυτοψία στις πληγείσες περιοχές ο ο καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας. Τόνισε, δε, ότι απαιτείται η λήψη άμεσα μέτρων καθώς συνεχίζονται οι κατολισθήσεις.

Σύμφωνα με το evima.gr, o κ. Λέκκας επισκέφθηκε συγκεριμένα σημεία στην Εύβοια συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας και βρέθηκε μπροστά σε εκτεταμένες καταστροφές σε υποδομές, δρόμους και σπίτια.

«Θα πρέπει να γίνει μια σύσκεψη κυβέρνησης, Περιφέρειας μαζί με τους Δήμους, ώστε να δοθεί οικονομική ενίσχυση στην βόρεια Εύβοια για να αποκατασταθούν οι ζημιές» επισήμανε ο καθηγητής και τόνισε πως οι Δήμοι δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν οικονομικά το βάρος της αποκατάστασης.

Το οδικό δίκτυο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και οι οδηγοί που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στον επαρχιακό δρόμο από Αιδηψό σε Λίμνη και από Μαντούδι μέχρι Ιστιαία και το αντίστροφο, καθώς οι κατολισθήσεις συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This