Δέκα προσαγωγές για τους πυροβολισμούς στην Μάνδρα χθες – Έριξαν κατά αστυνομικών!

Αναταραχή επικράτησε στην γειτονιά

Must Read

Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά το τρομακτικό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8 το βράδυ ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για συμπλοκή ατόμων στην οδό Μαρίνου Αντύπα κοντά σε καταυλισμό Ρομά, στην περιοχή Παπακώστα.

Δείτε βίντεο:

 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν δύο ομάδες ατόμων, περίπου από 5 άτομα η κάθε μια, καθώς και έναν άντρα που ήταν σε μικρή απόσταση.

Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας πυροβόλησε προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι πήραν μέτρα αυτοπροστασίας και δεν τραυματίστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, στο σημείο βρέθηκε ένα πιστόλι ενώ προσήχθησαν 10 άτομα, τα οποία στην συνέχεια αφέθησαν ελεύθερα.

Δείτε επίσης:

Πυροβολισμοί στην Μάνδρα Αττικής – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This