«Ξεσπιτώθηκε» η πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

Επίσης δεν έχει χώρο να προπονηθεί η γυναικεία ομάδα και το βόλεϊ γυναικών της Ένωσης

Must Read

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον ελληνικό αθλητισμό το ξαφνικό «λουκέτο» που μπήκε την περασμένη Παρασκευή στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) και στο ποδηλατοδρόμιο εξαιτίας των προβλημάτων στατικότητας που διαπιστώθηκε από έρευνα του ΤΑΙΠΕΔ στο στέγαστρο Καλατράβα.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δεν έχει γήπεδο για τους αγώνες της με τις ομάδες της Ευρώπης ενώ στην Βουλγαρία αναμένεται να μετακομίσει προσωρινά η ελληνική ποδηλασία.

Παράλληλα, «άστεγες» έμειναν η αντρική ομάδα χάντμπολ, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας, η γυναικεία ομάδα αλλά και το βόλει γυναικών της ΑΕΚ οι οποίες προπονούνταν στην αίθουσα «Κασιμάτης» η οποία βρίσκεται στο στάδιο και έκλεισε.

Ο υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ, Στάθης Παπαχρηστοφύλης και ο παίκτης της Ένωσης Χρήστος Κεδέρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open περιγράφουν την κατάσταση και ζητούν άμεσα μια λύση.

Σ.Π. «Είμαστε σε δεινή θέση. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος, η ομάδα που χρησιμοποιεί το ελληνικό χάντμπολ στην μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί. Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας και γίνεται μόνο με τις διαπροσωπικές σχέσεις».
Χ.Κ. «Δεν μας άνοιγαν να πάρουμε τα πράγματά μας από το ΟΑΚΑ. Πάθαμε σοκ, μάθαμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το στέγαστρο αλλά δε ξέραμε ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο: να μην μας ανοίγει ο φύλακας να πάρουμε τα ρούχα μας. Είναι πολύ δύσκολα αυτά για έναν επαγγελματία αθλητή».

Για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα αναφέρουν:

Χ.Κ «Είναι προβληματική η συμμετοχή μας. Έχουμε πολύ ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αυτή την περίοδο. Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και ξεκινούν μετά και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Σ.Π «Πώς θα κάνουμε τους αγώνες εφόσον δεν κάνουμε προπονήσεις; Η πολιτεία, η ΓΓΕ να παρέμβουν και να διευθετήσουν το θέμα».

Για την συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού:

Σ.Π: «Δεν είχε γίνει αντιληπτό το πρόβλημα ότι το θέμα της ΑΕΚ είναι τόσο σοβαρό. Ειπώθηκε στη συνέντευξη του κ. Βρούτση ότι το 95% των προβλημάτων έχει διευθετηθεί, εμείς είμαστε βεβαίως στο 5% που ακόμα περιμένουμε διευθέτηση».

Χ.Κ «Πρέπει όσο πιο γρήγορα γίνεται να έρθει η λύση, έρχεται και η Εθνική ομάδα και δε γίνεται να μένουμε χωρίς προπονήσεις».

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This