Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Τι θα γίνει με τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ;

Το ενδεχόμενο αλλαγής του χώρου και των ημερομηνιών

Must Read

«Σκοτεινό» παραμένει ακόμα το «τοπίο» σχετικά με τις δύο προγραμματισμένες συναυλίες των Coldplay στην Ελλάδα που ήταν προγραμματισμένες για τις 8 και 9 Ιουνίου του 2024 στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) στο οποίο μπήκε «λουκέτο» από την περασμένη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Λίγες ημέρες μετά το κλείσιμο η εταιρεία παραγωγής έβγαλε ανακοίνωση προς τους θαυμαστές του συγκροτήματος στην οποία αναφέρει πως είναι εν αναμονή μιας πιο επίσημης ενημέρωσης σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι για τις δύο συναυλίες τα εισιτήρια των οποίων έχουν γίνει ανάρπαστα από την πρώτη στιγμή.

Στην ΕΡΤ μίλησε ο νομικός σύμβουλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Γιάννης Μαραγκουδάκης, τονίζοντας πως δεν υπάρχει άλλος χώρος και ημερομηνίες για τις συναυλίες.

«Η συγκεκριμένη διοργανώτρια εταιρεία  των δύο μεγάλων συναυλιών των Coldplay στις 8 και 9 Ιουνίου του 2024, αναμένει και εκείνη τις επίσημες ανακοινώσεις των αρμόδιων φορέων, με γνώμονα πάντοτε την τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων εκ μέρους του ΟΑΚΑ, με το οποίο υπάρχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης και με γνώμονα την έγκαιρη παράδοση του έργου, ώστε με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες να πραγματοποιηθούν», ανέφερε ο κ. Μαραγκουδάκης.

Και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει άλλος χώρος που να πληροί τις προδιαγραφές για το συγκεκριμένο θέαμα της συγκεκριμένης παραγωγής. Για άλλες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί ενδεχομένως να υπάρχουν εναλλακτικές».

Όσο για αλλαγή των ημερομηνιών απέκλεισε το ζήτημα μεταφοράς τους καθώς το δημοφιλές συγκρότημα βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία και ο πρώτος του σταθμός στις ευρωπαϊκές τους συναυλίες είναι η Αθήνα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συναυλίες δεν θα μπορούσαν να γίνουν σε άλλο χώρο όπως στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είναι το πιο καινούριο γήπεδο της χώρας καθώς είναι μικρότερο σε χωρητικότητα. Όσο για το Καλλιμάρμαρο έχει κάποια άλλα μειονεκτήματα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Αποκάλυψη από Guardian για ΟΑΚΑ: «Αδιανόητο – Σκέφτονται να ξηλώσουν το στέγαστρο Καλατράβα»

«Ξεσπιτώθηκε» η πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μετά το «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ

Η εταιρεία παραγωγής ενημέρωσε τους fans των Coldplay για το τι μέλλει γενέσθαι μετά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This