Προφυλακίστηκαν οι δυο Τούρκοι συλληφθέντες της μαζικής δολοφονίας στη Λούτσα

Οι μαραθώνιες απολογίες τους ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα

Must Read

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δυο Τούρκοι που απολογήθηκαν χθες, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου για το μακελειό στην ΑρτέμιδαΟι απολογίες διήρκεσαν περισσότερες από δέκα ώρες και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα.

Οι δύο Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι εμπλέκονται στη μαζική δολοφονία στη Λούτσα, όπου στις 11 Σεπτεμβρίου 2023 έπεσαν νεκροί από πυρά που δέχθηκαν έξι συμπατριώτες τους. Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα που αφορούν ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Στη παγίδα θανάτου φέρεται να οδήγησε τους έξι ο 32χρονος ομοεθνής τους, μέλος της ίδιας εγκληματικής ομάδας. Τους βοήθησε να έρθουν από την Τουρκία στην Ελλάδα, τους βρήκε τα καταλύματα που έμεναν στο Παλαιό Φάληρο και την Αρτέμιδα, και τους προμήθευσε με πλαστά έγγραφα για να ταξιδέψουν στην Ιταλία. Το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου, είχαν κλείσει ραντεβού να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Αντί γι’ αυτό τους οδήγησε στο σημείο της δολοφονίας. Δύο ώρες μετά, ο 32χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο απ όπου είχε κανονίσει να διαφύγει στη Λέσβο.

Διαβάστε ακόμα: 

Με αυτά τα μηνύματα «προδόθηκαν» οι εκτελεστές της Λούτσας: «Όταν είναι έτοιμα τα παιδιά, ειδοποίησέ με» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This