Μάλωσαν για το φαγητό και κυνήγησε τον άντρα της με… σπαθί!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι η σύζυγος τον περίμενε με μπαλτά

Must Read

Σε «επιδημία» εξελίσσονται τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, όπως αυτό που συνέβη τη Δευτέρα στην Κάρυστο με αφορμή το… φαγητό!

Ζευγάρι τσακώθηκε για το φαγητό και σε έξαλλη κατάσταση η γυναίκα πήρε ένα σπαθί κειμήλιο που ήταν κρεμασμένο στον τοίχο και να αρχίσει να κυνηγάει τον άντρα για να τον σκοτώσει.

Όπως αναφέρει το evima.gr, ο γιος του άντρα από τον πρώτο του γάμο μπήκε στη μέση, έσπρωξε την μητριά του και κατάφερε να φύγει από το σπίτι μαζί με τον τρομοκρατημένο πατέρα του.

Όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα επέστρεψαν για να πάρουν πράγματα από το σπίτι, αντίκρυσαν την 35χρονη γυναίκα με έναν… μπαλτά στο χέρι! Έσπευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου να καταγγείλουν το περιστατικό, καθώς στο σπίτι βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της οικογένειας, μόλις 3,5 χρόνων.

Τελικά αστυνομικοί σε συνεργασία με μια γειτόνισσα και μια φίλη της οικογένειας, απασχόλησαν την 35χρονη και κατάφεραν να απομακρύνουν το ανήλικο παιδί, ενώ συνέλαβαν και την γυναίκα.

Ενημερώθηκε αρμόδιος εισαγγελέας και η 35χρονη γυναίκα οδηγήθηκε σε ψυχίατρο να εξεταστεί αν πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και αν χρειάζεται νοσηλεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This