Πέθανε ο δικηγόρος τού τηλεοπτικού «Ερωτοδικείου», Πέτρος Λεωτσάκος – Το «αντίο» της Πέπης Τσεσμελή

Ο δικηγόρος πρωταγωνίστησε σε μεταμεσονύκτιες εκπομπές των '90s

Must Read

Έφυγε από την ζωή ο δικηγόρος Πέτρος Λεωτσάκος, ο οποίος υπέστη ανακοπή την περασμένη Πέμπτη. Ο εκλιπών έγινε γνωστός κατά την δεκαετία των late ’90s ως ο δικηγόρος του «Ερωτοδικείου» και της εκπομπής «Αυτόφωρο» που άφησε εποχή.

Ο Πέτρος Λεωτσάκος είχε μεταβεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Ωστόσο, πριν από μερικές μέρες υπέστη ανακοπή μέσα σε ασανσέρ και έφυγε από την ζωή.

Συλλυπητήρια ανάρτηση ανέβασε η τότε τηλεοπτική του παρτενέρ, Πέπη Τσεσμελή.

«Έχασα έναν άνθρωπο που ήταν σαν αδερφός μου φίλος μου αληθινός. Αχ Πετρούλη μου με έμαθες πολλά. Τι θα κάνω χωρίς εσένα;. Ήσουν είσαι και θα είσαι. Να λέμε αλήθειες στα δύσκολα πάντα ο ένας στήριζε τον άλλον. Στα κανάλια όταν σου ζητούσαν να μιλήσεις πρώτος μιλούσες. Έλεγες την αλήθεια γιατί είσαι ο μόνος που ήξερες γιατί τα ζούσες από κοντά. Ποτέ δε Μ άφησες ούτε εγώ ποτέ. Ακόμα και στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού που ταλαιπωρήθηκες για ένα διάστημα με έμαθες να σέβομαι τους φυλακισμένους ανθρώπους είδα από κοντά τι τραβάνε είτε δίκαια είτε άδικα δε το κρίνουμε εμείς αυτό… Για μένα είσαι ο προεδρούλης. Μέσα από σένα είδα και έμαθα πράγματα που δε φανταζόμουν ότι θα έβλεπα στη ζωή μου. Εύχομαι να βρεις γαλήνη κι απέραντο φως εκεί πού ταξιδεύεις. Καλό ευλογημένο σου ταξίδι. Πέτρο, μου αδερφέ μου σήμερα σε αποχαιρετώ όπως σου αξίζει. Σ’ ευχαριστώ για όλα θα μου λείψεις αλλά ξέρω η ψυχή όταν φεύγει γίνεται παντοδύναμη. Σ αγαπώ αληθινά με σεβασμό και το ξέρεις».

Ο Πέτρος Λεωτσάκος ήταν ο δικηγόρος του Ερωτοδικείου, που παρουσίαζε η Βίκυ Μιχαλονάκου, αλλά και παρουσιαστής δικής του μεταμεσονύκτιας εκπομπής, στο τότε Νew Channel.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This