Σταματούν οι έρευνες για τον 45χρονο ψαροντουφεκά στη Κρήτη!

Μόνο τα σκάφη του λιμενικού θα συνεχίσουν τις περιπολίες

Must Read

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι ώρες που περνά η οικογένεια του 45χρονου ψαροντουφεκά από την Κρήτη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν πέντε μέρες όταν είχε πάει για ψάρεμα με έναν φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες που γίνονταν όλες αυτές τις μέρες στην περιοχή της Ελυγιάς στη νότια Κρήτη σταματούν καθώς απέβησαν άκαρπες.

Το cretapost αναφέρει πως θα συνεχίσουν τις τακτικές περιπολίες τα λιμενικά σκάφη σε περίπτωση που βρεθεί η σορός του άτυχου άνδρα, ο οποίος είναι πατέρας 4 παιδιών.

Το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο ψαροτούφεκο του 45χρονου σε ύψος 10 μέτρων μαζί με το ψάρι που είχε πιάσει ο άνδρας!

Δείτε βίντεο:

Ο 45χρονος είχε πάει για ψάρεμα με φίλο του στην περιοχή την περασμένη Τετάρτη.

Κάποια στιγμή ο φίλος του αποφάσισε να βγει από την θάλασσα καθώς είδε πως ο καιρός δεν ήταν καλός. Ο 45χρονος είπε πως θα κάνει μια τελευταία βουτιά και θα βγει.

Στην επιχείρηση που στήθηκε για τον εντοπισμό του συμμετείχαν λιμενικά σκάφη, εθελοντές, δύτες της ΕΜΑΚ αλλά και drones.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This