Ποινική δίωξη στον 65χρονο που ασέλγησε στον 8χρονο ανιψιό του

Παραμένει υπό κράτηση

Must Read

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 65χρονο από την Θεσσαλονίκη που συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του 8χρονου ανιψιού του.

Ο άρρωστος άντρας πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί την πόρτα του 1ου τακτικού ανακριτή. Η εισαγγελέας τού απήγγειλε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη κατοχή πυρομαχικών (επειδή βρέθηκαν στο σπίτι του 20 φυσίγγια, για τα οποία δεν διέθετε άδεια).

Η σύλληψή του έγινε χθες ύστερα από καταγγελία που έκαναν οι γονείς του 8χρονου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Προηγουμένως, ο ανήλικος τους εκμυστηρεύτηκε όσα είχαν προηγηθεί στο διαμέρισμα του 65χρονου θείου του (εξ’ αγχιστείας).

Κατά τη δικογραφία, ο κατηγορούμενος είχε υπό την επίβλεψή του το ανήλικο αγόρι. Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν, δε, στο σπίτι του 65χρονου, στους Αμπελόκηπους, όπου προέβη σε θωπείες σε απόκρυφα σημεία του 8χρονου.

Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση, ο 65χρονος παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε επίσης:

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 65χρονο που φέρεται να ασέλγησε στον ανιψιό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This