Μητέρα καταγγέλλει τον παπά που βάφτισε το παιδί της: «Ήταν βαρβαρότητα, δεν ήταν μυστήριο»

Ένταση σε εκκλησία της Αττικής - Τι απαντάει ο ιερέας

Must Read

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε το μυστήριο της βάφτισης ενός κοριτσιού, καθώς η μητέρα του εξαγριωμένη στράφηκε κατά του ιερέα, τον οποίο κατηγορεί για «βαρβαρότητα».

Πρόκειται για το μυστήριο που τελέστηκε το περασμένο Σάββατο σε Ιερό Ναό της Αττικής, με την μητέρα να καταγγέλλει δημόσια ότι ο ιερέας έκανε άγαρμπες κινήσεις με το παιδί της και η ίδια ήθελε να διακόψει τη βάπτιση.

«Ξαφνικά βλέπουμε ότι βάζει ένα μπουκάλι λάδι πάνω στο πρόσωπο του παιδιού, μέσα στα μάτια, χωρίς καμία προσοχή Ξαφνικά βλέπουμε τον παπά να βουλιάζει το παιδί μας ενώ πάει να πάρει ανάσα, να το πιέζει κάτω λες και είναι άψυχη κούκλα» ανέφερε σε δηλώσεις της στο Live News, ενώ πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Αν είχε πάθει κάτι σοβαρό το παιδί, τότε δεν θα ήμασταν εδώ τώρα, θα ήμασταν στα δικαστήρια».

Εξαγριωμένη η μητέρα δήλωσε: «Ήταν βαρβαρότητα, δεν ήταν μυστήριο για κανέναν αυτό», ενώ υποστηρίζει ότι το παιδί της υπέστη σοκ και τις επόμενες μέρες αντιδρούσε όταν προσπαθούσαν να το κάνουν μπάνιο.

Την ίδια στιγμή, ο ιερέας υποστηρίζει ότι ήταν προσεκτικός με το παιδί και ότι η οικογένεια του κοριτσιού αντέδρασε υπερβολικά. «Αυτό σημαίνει βάπτιση, να βουτάμε το παιδί όλο μέσα στην κολυμπήθρα. Κανονικά έπρεπε τρεις φορές» ανέφερε στην εκπομπή.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This