Ξυλοδαρμός ΑμεΑ στο Ρέθυμνο: «Ο οδηγός του λεωφορείου βρίζει συνεχώς, έχει επιτεθεί σε ποδηλάτη»

Τι λένε σοκαρισμένοι ο πατέρας και ο αδελφός του θύματος

Must Read

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες σχετικά με τον ξυλοδαρμό ενός 30χρονου με ειδικές ανάγκες στο χωριό Άδελε στο Ρέθυμνο την περασμένη Δευτέρα μπροστά από σχολείο όταν έκανε το λάθος το όχημά του να ακουμπήσει ελαφρά το σχολικό λεωφορείο με αποτέλεσμα ο οδηγός να κατέβει και να αρχίσει να τον γρονθοκοπά σε έξαλλη κατάσταση!

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας στο neakriti.gr, αναφέρουν πως ο οδηγός του λεωφορείου προπονείται στις πολεμικές τέχνες!

Ο ξυλοδαρμός έγινε μπροστά στα μάτια κατοίκων αλλά και των συνοδών των λεωφορείων οι οποίοι κοιτούσαν απαθείς.

«Κάθονταν στην άκρη, χαχάνιζαν, κάπνιζαν και κοιτούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα», τονίζουν οι μάρτυρες.

Το συμβάν έγινε μπροστά και στα παιδιά του σχολείου που σοκαρίστηκαν με όσα έβλεπαν ενώ άρχιζαν να κλαίνε κα να φωνάζουν. Μητέρα παιδιού που ήταν μάρτυρας στο περιστατικό δήλωσε πως ο γιος της φοβάται να πηγαίνει στο σχολείο, μήπως δει κάτι παρόμοιο. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως ο οδηγός έχει επιτεθεί και σε άλλα άτομα στο παρελθόν.

«Τα παιδάκια μάς λένε ότι αυτός βρίζει συνεχώς και ξέρουμε ότι ο ίδιος οδηγός έχει κάνει το ίδιο περιστατικό με έναν ποδηλάτη», λέει ο αδελφός του θύματος, Αδαμάντιος Γερογιαννάκης.

Δείτε βίντεο:

Σοκαρισμένος και στεναχωρημένος είναι και ο πατέρας του θύματος Μανόλης Γερογιαννάκης.

«Έχω ένα παιδί πανέξυπνο, κοινωνικό, που έχει το αυτοκινητάκι του και πηγαινοέρχεται. Έκανε λίγο πίσω το αμάξι και ακούμπησε λίγο σε αυτό σημείο, και κατέβηκε από το λεωφορείο κι έκανε το παιδί μου και πήγε στο νοσοκομείο, αγνώριστο.

Με τόση δύναμη μπουνιές, το παιδί είχε εγχειριστεί στο μάτι και τώρα έχει πάθει πάλι ζημιά. Δε θέλει να βγει από το σπίτι, να σηκωθεί από το κρεβάτι, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και το σπίτι μας είναι σε πένθος μεγάλο», λέει.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, έχει ήδη πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα και αναμένεται η σύλληψη του οδηγού.

Δείτε επίσης:

Οργή στο Ρέθυμνο: Οδηγός λεωφορείου πλάκωσε στο ξύλο ΑΜΕΑ μετά από τροχαίο ατύχημα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This