Κλ. Μαρουσάκης: «Ανοιξιάτικος σήμερα ο καιρός, μεταβολή από την Πέμπτη και παρέλαση με βροχή»

Τι είπε ο μετεωρολόγος του Open για τον καιρό την 28η Οκτωβρίου

Must Read

Ανοιξιάτικο θα είναι αυτές τις ημέρες το σκηνικό του καιρού, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο στις 28 Οκτωβρίου μία αστάθεια θα επηρεάσει τη χωρά προκαλώντας βροχές, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη.

«Σήμερα ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη δεν περιμένουμε φαινόμενα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 26 με 28 βαθμούς. Παρόμοιο ανοιξιάτικο το σκηνικό θα έχουμε και την Τετάρτη», είπε αρχικά.

Όπως εξήγησε ο μετεωρολόγος, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, στις 26 Οκτώβρη, θα επικρατήσει μια διαταραχή, η οποία θα διασχίσει τη χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά, δίνοντας κάποιες βροχές στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν προς τα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, δεν θα έχουμε τίποτα το αξιόλογο, πέρα από κάποια αστάθεια προς τα δυτικά, όπου πιθανότατα οι παρελάσεις να γίνουν με βροχή. Στη Θεσσαλονίκη δεν αναμένονται πάντως βροχές την ώρα της παρέλασης», ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης και κατέληξε:

«Το σκηνικό θα είναι και πάλι ανοιξιάτικο, με τον υδράργυρο στους 28 βαθμούς τοπικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This