Κατσουρής: «Μίλησε» το DNA σε δύο μαχαίρια

Η ΕΛ.ΑΣ. κοντά στα ίχνη των δραστών της άγριας δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ

Must Read

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, φαίνεται πως είναι η Αστυνομία, καθώς «μίλησε» το DNA σε δύο μαχαίρια με αίματα του άτυχου άνδρα.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τέσσερις Κροάτες και έναν Ελληνα, που εκτιμάται ότι θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Για τον λόγο αυτόν έχουν υποβληθεί αιτήματα δικαστικής συνδρομής προς τις κροατικές Αρχές για τη σύλληψή τους.

Ο Ελληνας που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται είναι γνωστός στους οπαδικούς κύκλους και ήταν παρών τη στιγμή της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Ταυτόχρονα, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους γενετικό υλικό άλλου προσώπου σε μαχαίρι με αίμα του θύματος, ενώ άγνωστος είναι ο κάτοχος δεύτερου μαχαιριού, που ήταν, επίσης, καλυμμένο από το αίμα του Μιχάλη Κατσουρή. Τα δύο μαχαίρια είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς σχεδόν αμέσως μετά τη σύλληψη των δραστών της συμπλοκής έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Το ένα μαχαίρι βρέθηκε δίπλα σε έναν Κροάτη κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του και το δεύτερο σε μικρή απόσταση από το σημείο. Και τα δυο μαχαίρια είχαν σταλεί στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μαζί με άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν. Παράλληλα, είχε ληφθεί δείγμα DNA από όλους τους συλληφθέντες για να διακριβωθεί αν είναι οι κάτοχοι των μαχαιριών.

Διαφεύγει της σύλληψης

Από την εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι στο πρώτο μαχαίρι εντοπίστηκαν ίχνη αίματος που ανήκουν στον Μιχάλη Κατσουρή, ενώ απομονώθηκε DNA από το άτομο το οποίο πιθανότατα το κρατούσε. Από την αντιπαραβολή που έγινε με το DNA των συλληφθέντων προκύπτει ότι δεν ανήκει σε κανέναν από τους συλληφθέντες. Ο χούλιγκαν που χρησιμοποίησε το μαχαίρι εκτιμάται ότι έχει διαφύγει τη σύλληψη.

Αυτές οι εξελίξεις, που ενδεχομένως θα οδηγήσουν στην απεμπλοκή κάποιων από τους 105 Κροάτες που έχουν προφυλακιστεί, φαίνεται πως είναι γνωστές στον πρωθυπουργό της χώρας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο οποίος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει συνομιλίες για το θέμα με τον Ελληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ απευθυνόμενος στις οικογένειες των συλληφθέντων επεσήμανε πως οι «εξελίξεις θα τους ικανοποιήσουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This