Τι είναι η νόσος «Νάξος» – Πώς συνδέεται με τον αναπάντεχο θάνατο 22χρονου

Ένας νεαρός έφυγε αιφνιδίως από απανωτές ανακοπές καρδιάς χωρίς να έχει ιστορικό καρδιοπάθειας

Must Read

Μια σπάνια κληρονομική ασθένεια, που χτυπά νέους προτού συμπληρώσουν το 30ό έτος της ηλικίας τους, ενδέχεται να στέρησε την ζωή από έναν 22χρονο στις Κυκλάδες. Το ενδεχόμενο να έπασχε από την νόσο «Νάξος» ερευνάται από τουτς γιατρούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega Live ένας νεαρός άνδρας έφυγε αιφνιδίως από απανωτές ανακοπές καρδιάς, χωρίς να έχει ιστορικό καρδιοπάθειας. Όπως ανέφερε ο θείος του, έντονος βήχας και δέκατα είναι τα μοναδικά συμπτώματα που εμφάνισε ο 22χρονος Ναξιώτης, τρεις ημέρες προτού προδοθεί από την καρδιά του.

Ψάχνουν την νόσο «Νάξος»

Ο θείος του νεαρού αποκάλυψε ότι οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 22χρονος Παναγιώτης να έπασχε από την νόσο «Νάξος», μια σπάνια κληρονομική ασθένεια που σκοτώνει νέους πριν τα 30 τους χρόνια.

«Η οικογένεια έχει άλλα δύο κοριτσάκια και είχε και άλλο ένα παιδί, πάλι αγοράκι, χάθηκε. Ήταν 5 χρονών εκείνο όταν χάθηκε. Πληροφοριακά λέγανε μήπως είναι με την νόσο της Νάξου στην καρδιά, έχουνε κάποια θέματα εδώ στην Νάξο με καρδιοπάθειες».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This