Περιστατικό bullying στην Εύβοια: «Στέλνω το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει, όχι να φάει ξύλο»

Τι λέει η μητέρα 16χρονου που δέχτηκε επίθεση από συνομηλίκους του

Must Read

Σε μάστιγα έχουν μετατραπεί το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά bullying σε ανήλικους μαθητές, από ομάδες συνομηλίκων τους, με τελευταίο θύμα έναν 16χρονο στην Κύμη Ευβοίας.

Ο ανήλικος επέστρεφε στο σπίτι του, με το σχολικό λεωφορείο από το ΕΠΑΛ των Κονιστρών, στο οποίο φοιτά, προς το χωριό του κοντά στην Κύμη. Ωστόσο, ένας 17χρονος που προκαλεί προβλήματα στο σχολείο και κυκλοφορεί με μαχαίρι μέσα στην τάξη, επιτέθηκε αρχικά φραστικά στον 16χρονο. Στη συνέχεια άλλοι δύο 16χρονοι που φέρεται να κάνουν παρέα με τον 17χρονο, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Όταν το θύμα ζήτησε τον λόγο, ο 17χρονος άρχισε να του επιτίθεται, να τον βαρά με δύναμη τόσο στο κεφάλι όσο και στην κοιλιακή χώρα. Οι άλλοι δυο που συνέχισαν βρίζουν τον μαθητή, τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να τα ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια 80 μαθητών του δημοτικού και άλλων μαθητών του ΕΠΑΛ, και με την παρέμβαση του οδηγού που σταμάτησε το λεωφορείο, ήρθαν άνδρες της Αστυνομίας και συνέλαβε τους ανήλικους, οι οποίοι ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Είχε τρέξει αίμα η μύτη του, ήταν χτυπημένος στο μάτι και στο στήθος»

«Τα παιδί ερχόταν από το σχολείο με το λεωφορείο, κάποια στιγμή σε ένα συγκεκριμένο χωρίο με πήρε το παιδί μου και μου είπε ότι έφαγε ξύλο μέσα στο λεωφορείο από ένα συγκεκριμένο παιδί και τον έβριζαν με αισχρές εκφράσεις. Μόλις έφτασε το παιδί στην Κύμη, το πήρα και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο για να λάβει τις Πρώτες Βοήθειες. Είχε τρέξει αίμα η μύτη του, ήταν χτυπημένος στο μάτι και στο στήθος. Δεν είχε ξανασυμβεί κάτι με το δικό μου το παιδί. Ο συγκεκριμένος 17χρονος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα», είπε η μητέρα του 16χρονου θύματος της επίθεσης και συνέχισε:

«Έχω κάνει μήνυση, εγώ στέλνω το παιδί μου στο σχολείο για να μάθει, όχι για να φάει ξύλο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This