«Είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου» – Τι λέει η γυναίκα που χειρουργήθηκε χωρίς αναισθησία

«Όλο το χειρουργείο το άκουσα και το αισθάνθηκα»

Must Read

Την απίστευτη περιπέτειά της διηγήθηκε μια γυναίκα από την Κέρκυρα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς αναισθησία. Η ασθενής δηλώνει με απόγνωση: «Είναι αυτό που λέμε “είχα Άγιο”»!

Απίστευτο: Ασθενής υπεβλήθη σε χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο Κερκύρας χωρίς αναισθησία!

«Είναι αυτό που λέμε “είδα τον θάνατό μου με τα μάτια μου”. Δεν ήταν τόσο ο πόνος όσο αισθανόμουν ότι θα πάθω ανακοπή. Είναι αυτό που λέμε “είχα Άγιο”. Δεν μπορούσα ούτε να αντιδράσω, πνιγόμουν με αυτό που είχα μέσα μου γιατί αυτό δεν ήμουν κοιμισμένη για να μην μπορώ να το αισθάνομαι» δήλωσε.

«Όταν μπήκα μέσα, μου έκαναν μια σαν αναισθησία, αλλά όχι από το μηχάνημα. Ενδοφλέβια. Σε εκείνο το σημείο δεν κατάλαβα τίποτα, γιατί ήταν το προστάδιο για να μπορέσουν να μου κάνουν τη διασωλήνωση. Τελικά, εγώ έκανα το χειρουργείο με μυοχαλαρωτική. Ούτε καν με τοπική αναισθησία. Όλο το χειρουργείο το άκουσα και το αισθάνθηκα. Μετά ήμουν εντελώς ξύπνια, άκουσα το ράψιμό μου, άκουσα την ρίζα μου να την ψάχνουνε. Άκουσα τα πάντα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This