Στο ορφανοτροφείο δύο ανήλικες στο Βόλο μετά από ψευδή καταγγελία ότι τις χτυπάει ο πατέρας τους!

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπήρξαν νέες καταγγελίες

Must Read

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται στο Βόλο στο κέντρο της οποίας βρίσκεται μια οικογένεια με δύο ανήλικα κορίτσια. Οι τελευταίες είχαν καταγγείλει ψευδώς τον πατέρα τους ότι ήταν βίαιος απέναντί τους και τις χτυπούσε με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο ορφανοτροφείο για ένα χρονικό διάστημα.

Οι ανήλικες μπορεί να έφυγαν από το ίδρυμα τον Ιούνιο του 2022, ωστόσο, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς υπάρχουν νέες καταγγελίες.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο πατέρας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Συρία πέρασε το κατώφλι των δικαστηρίων χθες, καθώς διαπίστωσε πως η κόρη του είχε βάλει φραγή στο τηλέφωνό του για να μην τον ειδοποιούν για τις απουσίες της από το σχολείο και μόλις ο ενημερώθηκε για τις απουσίες η 16χρονη κόρη του τον κατήγγειλε για απειλή!

Το χρονικό

Την καταγγελία για ξυλοδαρμό από τον πατέρα τους είχε κάνει η 15χρονη στον κοινωνικό λειτουργό του σχολείου της, αναφέροντας πως είναι βίαιος τόσο σε εκείνη, όσο στην 13χρονη αδερφή της και στην μητέρα τους.

Στη συνέχεια, υπήρξε ενημέρωση στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου και παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, προκειμένου να διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν ισχύει η καταγγελία.

Τα κορίτσια φιλοξενήθηκαν για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο και η μητέρα στην στέγη κακοποιημένων γυναικών ενώ τα κορίτσια μεταφέρθηκαν στο ορφανοτροφείο Βόλου μετά από εισαγγελική εντολή μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινωνική έρευνα.

Η ανήλικη οδηγήθηκε στο ψέμα καθώς υπήρξε ένταση στις σχέσεις μεταξύ των γονέων της και η καταγγελία  έγινε για εκδίκηση προς τον πατέρα και μετά από καθοδήγηση της μητέρας επειδή ζήλευε που ο σύζυγός της μιλούσε με άλλες γυναίκες στο Facebook.

Τελικά αποδείχθηκε πως ο πατέρας δεν έκανε επιθέσεις στα κορίτσια και τη μητέρα τους.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This