Βρέθηκε πυρίτιδα στο χέρι του 17χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού

Νέα στοιχεία επιβεβαιώνουν τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις

Must Read

Ίχνη πυρίτιδας εντοπίστηκαν στο χέρι του 17χρονου Χρήστου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία, μετά από καταδίωξη. Η ανάλυση των δειγμάτων που λήφθηκε από τη σορό του 17χρονου έδειξε ίχνη πυρίτιδας, γεγονός που επιβεβαιώνει τις ιατροδικαστικές εκτιμήσεις ότι δέχτηκε πυροβολισμό από πολύ κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το στοιχείο αυτό θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την υπόθεση. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικοί κύκλοι αναρρωτιούνται πώς είναι δυνατόν ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ να έβγαλε όπλο ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, ενώ ο δεύτερος που βρισκόταν μαζί του, δεν έβγαλε καν το όπλο του από την θήκη.

 

Θρήνος στην κηδεία του 17χρονου Χρήστου – Κατέρρευσε ο αδερφός του

Σπαρακτικές εικόνες εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 17χρονου Χρήστου που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία, μετά από καταδίωξη.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τον 17χρονο το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου. Ντυμένοι στα λευκά, οι συμμαθητές του έφτασαν στην εκκλησία κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα.

Συντετριμμένη η μητέρα του, έφτασε στον ιερό ναό υποβασταζόμενη, ενώ ο αδερφός του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του στο όχημα το περασμένο Σάββατο, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η οικογένεια λέει ότι ο πόνος της είναι αβάσταχτος και ότι ο Χρήστος ήταν ένα πολύ καλό παιδί που έφυγε άδικα. Παράλληλα, οι συγγενείς απειλούν ότι αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.


Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 41χρονος αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 17χρονο μετά από καταδίωξη στη Βοιωτία, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο θάνατος του νεαρού Χρήστου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με Ρομά σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας να έχουν ξεσηκωθεί και να δημιουργούν επεισόδια, προκαλώντας ζημιές και τραυματίζοντας ακόμα και τον δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων.

To σοκαριστικό βίντεο

Χθες, σοκ προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο από την καταδίωξη, στο οποίο φαίνονται να περνούν από τον δρόμο όπου υπάρχει η κάμερα ασφαλείας, το όχημα με τον 17χρονο και το τζιπ της ΟΠΚΕ, ενώ ακούγονται οι φωνές του αστυνομικού, πριν πυροβολήσει, αλλά και τα ουρλιαχτά των τριών ανηλίκων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο μαζί με τον ανήλικο.

.

.

Έχει καταγραφεί ο ήχος από τον πυροβολισμό και έπειτα τα ουρλιαχτά: «Φίλε… Φίλε… σε παρακαλώ» ακούγεται να φωνάζει ένας από τους ανήλικους. «Τι έκανες»; «Τον σκότωσες!», «γιατί Θέε μου, δεν μπορώ», «τι σου έκανε το παιδί;» ακούγονται να φωνάζουν μεταξύ άλλων. «Αδερφέ μου, αδερφέ μου» ακούγεται να φωνάζει ο αδερφός του 17χρονου.

Δείτε επίσης:

Μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 17χρονο με το όχημά του – Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της οικογένειας του Χρήστου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This