Είπε στον αδερφό του ότι θα του βιάσει τη γυναίκα και θα του κάψει το σπίτι – Άγριος ξυλοδαρμός στη μέση του δρόμου

Καταδικάστηκαν και οι δύο

Must Read

Εκτός ελέγχου βγήκε ο καβγάς δύο αδερφών από τη Βουλγαρία, με τον έναν να εκτοξεύει αδιανόητες απειλές και τον άλλον να τον ξυλοκοπεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Πρόκειται για δύο αδέρφια από τη Βουλγαρία, οι οποίοι βρέθηκαν στα δικαστήρια κατηγορούμενοι αμφότεροι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας αδερφός κάλεσε τον δεύτερο για να του ζητήσει τα 300 ευρώ που του χρωστούσε. Μάλιστα τον απείλησε ότι αν δεν του τα δώσει, θα του βιάσει τη γυναίκα, θα του κόψει το κεφάλι και θα βάλει φωτιά στο σπίτι του.

«Εχθές το βράδυ βρεθήκαμε στον δρόμο και τον ρώτησα γιατί με πήρε τηλέφωνο και δε με έπιασε να μιλήσουμε από κοντά. Εκείνος με ρώτησε πότε θα του δώσω τα χρήματα. Μου είπε ότι πρέπει να προσέχω και ότι θα πρέπει να γα…ει την γυναίκα μου. Φοβήθηκα ότι μπορεί να κάνει αυτά που λέει. Μου είπε ότι θα με σκοτώσει. Τότε τον χτύπησα δύο – τρεις φορές με μπουνιές. Ήταν μπροστά τα τρία παιδιά μου. Αυτός με έπιασε από τον λαιμό» κατέθεσε ο άνδρας που επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον αδερφό του. Ο ίδιος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με αναστολή, ενώ ο αδερφός που του απείλησε καταδικάστηκε σε 18 μήνες, με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας του πρώτου, ο αδερφός του, τους απείλησε ότι: «Θα σου κόψω το κεφάλι, θα γα…ω τη γυναίκα σου και θα το βλέπεις όλο αυτό, θα σου κάψω το σπίτι με εσάς μέσα».

Από πλευράς του ο αδερφός που ξυλοκοπήθηκε κατέθεσε: «Με ρώτησε αν είμαι άντρας, με έριξε κάτω και με χτύπησε με κλωτσιές στο πρόσωπο. Ακόμα έχω αίματα στη μπλούζα μου, χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This