Χαμός στον αέρα: «Σφαγή» Μπαλάσκα-Κουβελιώτη για τον 17χρονο που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού

Ο Μπαλάσκας είπε στη δημοσιογράφο να... ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς!

Must Read

Μια φράση του Σταύρου Μπαλάσκα για τον 17χρονο Χρήστο που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικού, ήταν αρκετή να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της δημοσιογράφου του Alpha Ρένας Κουβελιώτη, στον αέρα της εκπομπής Tlive, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ένα παιδί έφυγε άδικα επειδή δεν είχε δίπλωμα», με την έμπειρη αστυνομική ρεπόρτερ να «βγαίνει» από τα ρούχα της.

«Χάθηκε γιατί δεν είχε δίπλωμα; Aλήθεια τώρα; Ακούτε τι λέτε;» είπε η δημοσιογράφος και ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε εριστικά: «Σε ποιον; Σε εσάς; Ποτέ!».

«Στους γονείς! Στην οικογένεια!» απάντησε η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Τι εννοείτε; Ότι όποιος δεν έχει δίπλωμα, πρέπει να εκτελείτε; Είναι δυνατόν; Αντί να εκπαιδεύσετε τους αστυνομικούς λέτε τέτοια πράγματα και έχει σκοτωθεί ένα παιδί 17 χρονών;».

Παράλληλα, ο Μπαλάσκας την κατηγορούσε ότι έχει… εμπάθεια με τους αστυνομικούς! «Ζητήστε συγγνώμη από τους αστυνομικούς» έλεγε ο Σ. Μπαλάσκας υποστηρίζοντας ότι αν ο 17χρονος είχε δίπλωμα… δεν θα είχε γίνει η καταδίωξη.

«Ο ποινικός κώδικας λέει ότι όταν κάποιος δεν έχει δίπλωμα, έχει κυρώσεις, δεν λέει ότι εκτελείται» συνέχισε οργισμένη η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο στο 05:45:

 

Δείτε επίσης:

Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο στη Βοιωτία -«Δεν πάτησα τη σκανδάλη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This