Σάλος στην Πάτρα με καθηγητή ΕΠΑΛ που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών

Οι μαθητές προχώρησαν σε «συμβολική» κατάληψη του σχολείου τους

Must Read

Καθηγητής που εργάζεται σε Επαγγελματικό Λύκειο της Πάτρας βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο στόχαστρο μαθητριών, οι οποίες τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχλησή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του pelop.gr, πέραν του γεγονότος ότι οι μαθήτριες που κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον εν λόγω καθηγητή, ζητούν άμεση την απομάκρυνσή του, σύσσωμοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ αποφάσισαν να προχωρήσουν και σε -προσωρινή- κατάληψη του σχολείου τους.

Οι καταγγελίες των μαθητριών έγιναν στη διεύθυνση του ΕΠΑΛ, η οποία και ενημέρωσε τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευγενία Πιερρή. Η τελευταία, με τη σειρά της, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες, επισημαίνοντας ότι γίνονται όλες οι κινήσεις αρμοδίως για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

«Είναι γεγονός ότι έχουν γίνει αναφορές. Οπως έχουμε χρέος, θα διερευνήσουμε πλήρως την υπόθεση και να μην έχει κανείς αμφιβολία γι’ αυτό. Εφόσον προκύψουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον εκπαιδευτικό, θα προχωρήσουμε στα προβλεπόμενα μέτρα», ανέφερε η κα Πιερρή και πρόσθεσε: «Εάν επιβεβαιωθούν, πρόκειται για ανεπίτρεπτες και αδιανόητες συμπεριφορές, τις οποίες πολεμάμε. Θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο και μέσο τον μαθητικό μας πληθυσμό και τις σχολικές μας κοινότητες. Αυτός είναι ο ρόλος μας».

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This