Πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη: Βρέθηκε το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Intercity

Μηδαμινές οι ελπίδες να αντληθεί η οποιαδήποτε πληροφορία από αυτό

Must Read

Εννέα μήνες μετά τη φρικιαστική πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, φαίνεται πως βρέθηκε, επιτέλους, το «μαύρο κουτί» και της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity, στα συντρίμμια που βρίσκονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στο σημείο Κουλούρι, όπου φυλάσσεται ό,τι έχει απομείνει από τα βαγόνια της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του larissanet.gr το υπερπολύτιμο καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και, ως εκ τούτο, είναι αμφίβολο το αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό. Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας, από το οποίο οι τεχνικοί από τη Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν την περασμένη άνοιξη, δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία, καθώς και αυτό είχε πάθει σημαντική ζημιά μετά τη σύγκρουση.

Στο μεταξύ, οι εντατικές έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε έξτρα βιολογικό υλικό, το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει. Στόχος των ερευνών είναι και το να εξαντληθεί ακόμη και η παραμικρή πιθανότητα να υπάρχουν ανθρώπινα υπολείμματα και ίχνη DNA, που δεν είχαν εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This