Λάρισα: 19χρονος είχε ξαφρίσει τα σούπερ μάρκετ – Άλλαζε συσκευασίες σε προϊόντα

Must Read

Τα σούπερ μάρκετ της Λάρισας είχε «ξαφρίσει» ένας νεαρός, που είχε τακτική να αλλάζει συσκευασίες στα προϊόντα, προτού να περάσει από τα ταμεία! Ο 19χρονος κρίθηκε ένοχος με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών, αφού είχε διαπράξει τουλάχιστον εννέα κλοπές σε αλυσίδες τροφίμων.

Ο νεαρός «μακρυχέρης» το μεσημέρι της Δευτέρας επιχείρησε να αρπάξει προϊόν περιποίησης μαλλιών, ανοίγοντας τη συσκευασία, από σούπερ μάρκετ της πόλης, χωρίς, ωστόσο, να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός. Ως εκ τούτου, στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αστυνομίας, που του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα. Εκεί, ξεδιπλώθηκε όλο το κουβάρι της δράσης του, η οποία ξεκίνησε τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛΑΣ, ο 19χρονος μέσα σε τρεις μήνες είχε «ρημάξει» τα σούπερ μάρκετ της περιοχής, αφού συνήθιζε να βάζει το ένα μπουκαλάκι μέσα στο άλλο, με συνέπεια να πληρώνει λιγότερα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έφευγε χωρίς να πληρώσει τίποτα. Ο νεαρός φαίνεται πως είχε αδυναμία στις κρέμες προσώπων και λάδια μαλλιών, ενώ σπάνια έκλεβε αλκοολούχα ποτά ή είδη τροφίμων.

Μόνο στις 3 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, πήγε μια φορά το πρωί και μια δεύτερη το απόγευμα στο ίδιο σούπερ μάρκετ, από το οποίο αφαίρεσε συνολικά τέσσερις κρέμες προσώπου μιας μάρκας, τέσσερις κρέμες προσώπου άλλης μάρκας και 29 λάδια μαλλιών.

Κρίθηκε ένοχος

Χθες το πρωί, ο ίδιος κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Εκπρόσωποι του σούπερ μάρκετ κατέθεσαν πως σε κάποιες των περιπτώσεων, ο 19χρονος αφαιρούσε τα προϊόντα από τη συσκευασία, τα άφηνε σε άλλα ράφια και στη συσκευασία τοποθετούσε ακριβότερα προϊόντα πριν περάσει από το ταμείο.

Τελικά, ο ίδιος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας με συνολική ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This