Ρούλα Πισπιρίγκου κατά του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο: «Τόσο θέατρο, έφτιαξε μια ιστορία για μένα πριν συλληφθώ»

Πώς περιέγραψε την τελευταία τους συνάντηση έξω από την δικαστική αίθουσα

Must Read

Την οργή της προς τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη συνέχισε να εκφράζει η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η 35χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ανέφερε πως ο κ. Ηλιάδης την χαρακτήρισε «ψυχρή μάνα» και περιέγραψε την συζήτηση που είχαν.

«Αν θέλω να κλάψω, του είπα, να είστε σίγουρος ότι στο νεκροταφείο έχω μάρμαρα από δυο παιδιά και εκεί πάω και κλαίω. Εδώ που αναπνέει, που την πιάνω δεν θα κλάψω. Το είπα, είμαι παγοκολώνα έτσι ήρθαν τα πράγματα στη ζωή μου. Το τι κάνω όταν φεύγω από εδώ δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Μου ζήτησε συγγνώμη …».

Η κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην εικόνα της Τζωρτζίνας στις φυσικοθεραπείες η οποία την είχε σοκάρει ενώ έδειξε και σχετικές φωτογραφίες στο δικαστήριο.

«Τα χέρια της δεμένα με επιδέσμους σαν το Χριστό. Το παιδί είναι αποσυνδεδεμένο. Σκέφτηκα, τί είναι αυτό που αντικρίζω. Αν είναι δυνατόν; Να το αλυσοδένουν στα κρεβάτια. Είναι αυτό φυσιοθεραπεία;».

Σχετικά με την σχέση της με τον ιατρό τόνισε ότι τον εμπιστευόταν, ωστόσο, υποστήριξε πως εκείνος είχε κατασκευάσει μια ιστορία για την ίδια πριν ακόμα συλληφθεί.

«Δεν ήθελα να του πάω κόντρα. Ήμουν αφοσιωμένη εκεί. Όμως ήξερα μέσες άκρες τι προσπαθούσε να κάνει αλλά δεν ήξερα αυτό που έμαθα εδώ ότι είχε πιάσει όλες τις νοσοκόμες και όλους τους γιατρούς… μέχρι και στη νεκροψία της Τζωρτζίνας ήταν το όνομα του, επενέβη και στο που θα γίνει η ιατροδικαστική της Τζωρτζίνας στην Πάτρα ή στην Αθήνα. Παντού ακουγόταν αυτό το όνομα. Δεν ήξερα ότι από πίσω είχε φτιάξει μια ιστορία για εμένα προσωπικά και ένα σύνδρομο το Μινχάουζεν να το προωθεί πριν καν συλληφθώ, σε εφημερίδα. Έχω μείνει άναυδη με αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε βίντεο:

 

Επίσης, αναφέρθηκε και στην τελευταία συνάντηση της με τον κ. Ηλιάδη έξω από τη δικαστική αίθουσα.

«Με κατηγορούσε εδώ και όταν βγήκα με σταμάτησε στο διάδρομο συγκινημένος και μου έπιασε τα χέρια με τις χειροπέδες και μου έλεγε «για την αλήθεια της Τζωρτζίνας» και τον ρώτησα ενώ έκλαιγα «γιατί κύριε Ηλιάδη» και δεν απαντούσε. Τόσο θέατρο… πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Τι του χάλασα δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω το μένος αυτού του γιατρού, ενώ οι συνομιλίες μας ήταν άψογες. Δεν πίστευα ποτέ όσα άκουσα εδώ και όσα συνέβησαν πίσω από την πλάτη μου».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης:

Αιχμές της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Μας μίλησε για δωρεά οργάνων, ηχογράφησε συνομιλίες»

Για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ξέσπασε σε λυγμούς όταν μίλησε για την ανακοπή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This