«Ο πραγματικός βιαστής είναι σε άλλο πλανήτη», είπε ο «δράκος» των Εξαρχείων στην απολογία του – Μίλησε και για τον Ερντογάν!

O δικηγόρος του ζήτησε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Must Read

«Ξεχασιάρης» και ένθερμος υποστηρικτής του Ερντογάν εμφανίστηκε ο 23χρονος «δράκος» των Εξαρχείων που οδηγήθηκε στην φυλακή για ένα βιασμό και έξι απόπειρες μπροστά στις δικαστικές αρχές στις οποίες οδηγήθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός με καταγωγή από την Συρία δεν έδειξε να φοβάται στο δικαστήριο και η διάθεσή του ήταν ιδιαίτερα προκλητική και επιθετική ενώ τόνιζε συνεχώς πως δεν θυμάται τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται, ανάμεσα στις οποίες είναι μία που αφορά ένα κορίτσι 13 ετών.

Δείτε βίντεο:

 

Μάλιστα, σε ένα ακόμα παραλήρημα σύστησε στις δικαστικές αρχές να ψάξουν να βρουν τον πραγματικό ένοχο «σε άλλο πλανήτη».

Μεγάλη έκπληξη στην δικαστική αίθουσα δημιούργησε η αναφορά του στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο 23χρονος αναφέρθηκε στο 2014 τότε που μπήκε παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω του Έβρου. Σε αυτό το σημείο θέλησε να…ευχαριστήσει τον Τούρκο πρόεδρο πως τον άφησε να έρθει στη χώρα μας…

Τόνισε ότι βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας όταν τον συνέλαβαν «χωρίς να έχει κάνει τίποτα».

 

Μάλιστα, αναφέρθηκε στις κάμερες λέγοντας στους αστυνομικούς να ψάξουν το υλικό, που τεκμηριώνει την αθωότητα του, επαναλαμβάνοντας ότι ο πραγματικός δράστης βρίσκεται σε άλλον πλανήτη!

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο όταν είπε «εσείς που έχετε διαβατήρια και είστε γνωστοί, δεν μπορείτε να κυνηγάτε έναν άνθρωπο που δεν έχει διαβατήριο».

Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με το newsit, o συνήγορος του ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του.

Δείτε επίσης:

Προφυλακιστέος ο «δράκος» των Εξαρχείων

Το αλαλούμ των ευθυνών συνεχίζεται – Εφετείο: Γι΄αυτό είχε αποφυλακιστεί ο «Δράκος» των Εξαρχείων

Και έβδομο θύμα του «δράκου» των Εξαρχείων: Τι αποκαλύπτει 31χρονη για την επίθεση που δέχτηκε

Εξάρχεια: Το βίαιο τέλος μιας γειτονιάς που αποτελούσε «την επιτομή του πολιτικού πνεύματος της Ελλάδας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This