«Δεμένα» τα πλοία σε Πειραιά και Λαύριο – Κανονικά τα δρομολόγια από τη Ραφήνα

Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται

Must Read

Απαγορευτικό απόπλου έχει τεθεί σε ισχύ από το λιμάνι του Πειραία αλλά και του Λαυρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη εξαιτίας της κακοκαιρίας «Bettina».

Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΜΥ οι θυελλώδεις άνεμοι θα φτάσουν στα 9 και πρόσκαιρα στα πελάγη τα 10 μποφόρ. Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται δρομολόγια προς τον Αργοσαρωνικό, αντιθέτως κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας.

Δεμένα παραμένουν τα πλοία και στις πορθμειακές γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Καβάλα-Πρίνος, Κεραμωτή-Θάσος,Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα, Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλονιά καθώς δεν εκτελούνται τα δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας.
Καλό θα ήταν οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα ή αύριο, πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This