Στολίζεται η πλατεία στην Φαρκαδόνα, παραμένουν 220 σπίτια κατεδαφιστέα

Εντελώς διαφορετικές οι φετινές γιορτές στον κάμπο

Must Read

Με βαριά καρδιά και… χωρίς σπίτια οι κάτοικοι στον θεσσαλικό κάμπο προσπαθούν να νιώσουν λίγο από Χριστούγεννα!

Σε χριστουγεννιάτικο mood προσπαθεί να μπει και η Φαρκαδόνα στον νομό Τρικάλων με τους καθιερωμένους στολισμούς, αλλά φέτος με πολύ διαφορετικά δεδομένα μετά τις καταστροφές στον τόπο. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως 220 σπίτια έχουν κηρυχθεί κατεδαφιστέα στην περιοχή μετά τις φονικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη και ο κόσμος ακόμη περιμένει… τα κυβερνητικά μέτρα.

Σύμφωνα με την επιτροπή πλημμυροπαθών στην πολύπαθη περιοχή έχουν κριθεί 220 σπίτια κατεδαφιστέα, κάτι που σημαίνει ότι 220 οικογένειες υποδέχονται τις φετινές γιορτές στην κυριολεξία χωρίς σπίτι και με… σκοτάδι στο βάθος του τούνελ.

Οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας και του κάμπου ευρύτερα, όπως καταγράφει τοπικό ρεπορτάζ, ετοιμάζονται για τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων δεκαετιών. Ήδη, έχει τοποθετηθεί ο ξύλινος οικίσκος της φάτνης και ταυτόχρονα γίνονται κι άλλες παρεμβάσεις ως προς την κατεύθυνση του γενικού στολισμού της κεντρικης πλατείας, όμως το κλίμα δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει και είναι λογικό κι επόμενο. Ίσως η κατανυκτική ατμόσφαιρα να φέρει στον πολύπαθο κάμπο και κατι πιο ελπιδοφόρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This