Εθνική Αρχή Διαφάνειας: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης Μενέλαος Τσουπλάκης

Παραίτηση και του αναπληρωτή του, Βασίλη Κουγέα, αλλά και του μέλους Ανδρέα Παπαστάμου

Must Read

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου Διοίκησης της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, υπέβαλε ο Μενέλαος Τσουπλάκης.

Ένας πρώην εφοριακός, που, όπως είχε γράψει η «κυριακάτικη δημοκρατία» προ τριετίας, επιλέχθηκε από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, χωρίς να διαθέτει τα τυπικά προσόντα.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν ακόμα και ο αναπληρωτής Πρόεδρος Βασίλης Κουγέας (νομικός), αλλά και το μέλος Ανδρέας Παπαστάμου (Αναπληρωτής Καθηγητής Ευρωπαϊκής Οικονομίας).

«Διαβάζω σήμερα στην εφημερίδα Documento ότι υπάρχει καταγγελία για ένα στημένο μηχανισμό ανώτατων αξιωματούχων του μηχανισμού που τους έχει ανατεθεί να ελέγχουν τη φοροδιαφυγή στη χώρα και το μαύρο χρήμα, ότι έχει στηθεί κύκλωμα που απειλεί επιχειρηματίες. Και μαθαίνω ότι αυτό δεν ελέγχθηκε από το 2022. Οι καταγγελίες έχουν πάει και στο Μαξίμου. Μαθαίνω ότι χθες ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής και όλο το ΔΣ παραιτήθηκαν», σχολίασε σχετικά σε τηλεοπτική της εμφάνιση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This