Μενίδι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες!

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο

Must Read

Συγκλονιστικές εικόνες!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το πυρακτωμένο όχημα στο Μενίδι, όπου το βράδυ του Σαββάτου απανθρακώθηκε ένας άνδρας!

Τι λένε οι μαρτυρίες, τι υποστηρίζει η αστυνομία

Στο βίντεο που τράβηξε κάποιος γείτονας, φαίνεται το αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά ακριβώς στην συμβολή Ταξιαρχών και Ιωνίας. Αρχικά διακρίνονται οι φλόγες ενώ ξαφνικά ακούγεται μια ισχυρότατη έκρηξη…

Σε επόμενο πλάνο διακρίνονται εξάλλου οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο. Τα εγκαύματα του θύματος ήταν σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει αναγνωριστεί η σωρός μέχρι αυτή την ώρα. Ωστόσο, η σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το καμένο κόκκινο αυτοκίνητο, καταθέτοντας στην αστυνομία πως ο άνδρας της δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ του Σαββάτου. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της τραγωδίας, αν και επικρατέστερο σενάριο δειχνει αυτό της αυτοκτονίας. Ο 44χρονος ήταν υπάλληλος βενζινάδικου και πατέρας δύο παιδιών και είχε αποκτήσει όπως προκύπτει το αυτοκίνητο τον Μάιο.

Ένοικος πολυκατοικίας περιέγραψε μέσω του το newsit: «Ακούσαμε κόρνες φασαρία βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ήρθε γρήγορα και η αστυνομία και η πυροσβεστική μέσα σε πέντε λεπτά. Ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά που δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη. Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Άκουσα από άλλους γείτονες ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα».

Και σύμφωνα με άλλη μαρτυρία: «Γύρω στις 10:20 ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Αμέσως πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και μετά αμέσως η πυροσβεστική. Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα, ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο».

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This