Άνω κάτω η Αθήνα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις «φέρνει» μαζί του ο Ερντογάν

Υπομονή. Θα περάσει κι αυτό...

Must Read

Η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη (7/12) μπορεί να έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει μόλις λίγες ώρες, ωστόσο, αυτές αναμένεται να φανούν… αιώνας για τους πολίτες, που θα πρέπει να κάνουν… ασκήσεις επί χάρτου για να βρουν τρόπο να μετακινηθούν στην πρωτεύουσα!

Και αν τα πράγματα… δεν έχουν πάει και τόσο καλά την προηγούμενη μέρα (Τετάρτη 6/12), λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, μπορεί ίσως να φανταστεί κανείς την κατάσταση και το κλίμα που θα επικρατεί…

Εκτός από τις πολλές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν την Πέμπτη, η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε και την απαγόρευση συγκεντρώσεων.

Έτσι, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση θα είναι απαγορευμένη κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 το πρωί, ως τις 18:00 το απόγευμα «για λόγους δημόσιας ασφάλειας».

Η απαγόρευση ισχύει στις ακόλουθες περιοχές:

  • Στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/Λεωφόρους: Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλίου – δεξιά Βουλιαγμένης – αριστερά Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλη – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – αριστερά Ηρακλειδών – συνέχεια Περσεφόνης – δεξιά Πειραιώς – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – αριστερά πλ. Ομονοίας – αριστερά Πανεπιστημίου – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – δεξιά Αλεξάνδρας.
  • Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της την οδό Κοκκινοπούλου, σε όλο το μήκος της Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός έως Λ. Παναγιώτη Κανελλόπουλου), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και
  • Στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιηθούν και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σταδιακή και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του Κέντρου της Αθήνας.

Θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, ενδεικτικά, σε τμήματα των κάτωθι οδικών αξόνων:

•Λ. Κατεχάκη,

•Λ. Μεσογείων,

•Λ. Βασ. Σοφίας,

•Λ. Κηφισίας,

•Λ. Βασ. Κωνσταντίνου,

•Λ. Βασ. Αμαλίας,

•Λ. Αλεξάνδρας,

•Μιχαλακοπούλου,

•Σταδίου,

•Πανεπιστημίου και

•Ακαδημίας

.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This