Ξεσπά ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχοβα: «Μου είπαν ότι ξήλωσα κάμερες από το μαγαζί για να συγκαλύψω τον δράστη!»

Ήδη έχουν ακυρωθεί κρατήσει, είπε σχετικά με το μποϊκοτάζ στην περιοχή

Must Read

Εξοργισμένη εμφανίστηκε ιδιοκτήτρια ταβέρνας στην Αράχοβα η οποία κατηγορήθηκε από κάτοικους της περιοχής ότι έβγαλε τελείως τις κάμερες που είχε τοποθετήσει στο μαγαζί της μετά τον αποτρόπαιο περιστατικό με τον βασανισμό του χάσκι Όλιβερ για να συγκαλύψει τον δράστη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ανέφερε πως οι κάμερες είναι στην θέση τους και το υλικό έχει δοθεί στην Αστυνομία:

«Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες από το μαγαζί μου για να συγκαλύψω τον άνθρωπο που κακοποίησε τον Όλιβερ. Ήρθε κανένας να δει τις κάμερες που έχω στο μαγαζί αν είναι ξηλωμένες; Οι κάμερες είναι στη θέση τους και η αστυνομία πήρε το υλικό από το καταγραφικό».

Όπως τόνισε όλη η τοπική κοινωνία θέλει να βρεθεί ο δράστης ο οποίος μπορεί να είναι επισκέπτης και όχι ντόπιος:

«Όλοι γνωρίζουμε τον Όλιβερ και δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος άνθρωπος στην Αράχωβα να συγκαλύψει αυτό το περιστατικό. Η Αράχωβα δεν είναι μικρή κοινωνία για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιος το έκανε. Πέρα από τους μόνιμους κατοίκους έχουμε πολλούς τουρίστες το Σαββατοκύριακο».

Σχετικά με το μποϊκοτάζ στην Αράχοβα είπε πως ήδη έχουν ακυρωθεί κρατήσεις.

«Λένε τώρα, ότι εμείς συγκαλύπτουμε εγκληματίες και κανένας να μην έρθει διακοπές στην Αράχωβα. Ήδη επιχειρηματίες έχουν ακυρώσει κρατήσεις μετά από αυτό το περιστατικό και όλο τον θόρυβο που έχει προκληθεί».

Καταλήγοντας ανέφερε πως η περιοχή έχει έλλειψη σε αστυνομικούς και χρειάζονται επειγόντως να έρθουν και άλλοι.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This