Ομολόγησε και συνελήφθη o δράστης των επεισοδίων! – «Είδα τον αστυνομικό να γονατίζει» ισχυρίστηκε ο 18χρονος

«Μας έδωσαν τις φωτοβολίδες και μας είπαν να επιτεθούμε!» είπε ο συλληφθείς - Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός

Must Read

Νωρίτερα το πρωί της Κυριακής η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως συνελήφθη τελικώς ο δράστης της σοκαριστικής επίθεσης με ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό που χαροπαλεύει!

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του και πλέον η δικαιοσύνη έχει τον λόγο! Πρόκειται για άτομο ηλικίας 18 ετών (όπως προκύπτει Έλληνας) ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του.

Η κατάθεση του 18χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος αποκάλυψε την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης που τους ζήτησε να χτυπήσουν αστυνομικούς! «Μας έδωσαν τις φωτοβολίδες και μας είπαν να επιτεθούμε!», υποστήριξε χαρακτηριστικά!

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 18χρονος είπε πως οι αρχηγοί της ομάδας των χούλιγκαν τους είπαν να βγουν έξω από το γήπεδο και τότε ένας μεγαλύτερος του έδωσε τη φωτοβολίδα και του έδειξε πως να την ενεργοποιήσει. Όπως και έγινε. Περιέγραψε επίσης τη στιγμή που ενεργοποίησε τη ναυτική φωτοβολίδα. Όπως είπε την είδε να χτυπάει στο έδαφος και στη συνέχεια να πέφτει πάνω στον αστυνομικό. «Τον είδα να γονατίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια όπως κατέθεσε μπήκε πάλι μέσα στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους χούλιγκαν.

Να σημειωθεί ότι ο 18χρονος δράστης ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια.

Πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Θυμίζουμε, τα έκτροπα πουν έλαβαν χώρα στου Ρέντη στο περιθώριο του αγώνα Βόλεϊ της Πέμπτης, ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός, είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του άτυχου αστυνομικού που δίνει μαχη για την ζωή του…

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Τα πρώτα αισιόδοξα σημάδια έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της Κυριακής καθώς φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι γιατροί έχουν καταφέρει να περιορίσουν την αιμορραγία, ωστόσο φοβούνται να μην υπάρξει κάποια μόλυνση στο τραύμα. Παράλληλα προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

Μητσοτάκης: «Θα νικήσουμε στη μάχη κατά της οπαδικής βίας»

Στο καθιερωμένο κυριακάτικο μήνυμα του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την οργή του για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη και επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να καταπολεμίσει την οπαδική βία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού συγκλήθηκε έκτακτη διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες ωστόσο δεν υπήρξαν – όπως θα περίμενε κανείς – άμεσες και αυστηρές ανακοινώσεις. Αντιθέτως τα μέτρα που αφορούν την πάταξη της οπαδικής βίας θα ανακοινωθούν αύριο, Δευτέρα, από τον κυβερνητικός εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη…

«Πριν περάσω στην εσωτερική κυβερνητική δραστηριότητα, θέλω να κάνω μια αναφορά στην εγκληματική επίθεση που δέχτηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ, η οποία είχε ως συνέπεια τον τραγικό τραυματισμό ενός αστυνομικού. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις αύριο για την οπαδική βία, γι’ αυτό δεν θα γράψω για πολλά γι’ αυτά σήμερα. Θέλω όμως να εκφράσω την οργή μου για το συμβάν αυτό, και να σας διαβεβαιώσω ότι όσο δύσκολη κι αν είναι η καταπολέμηση της λεγόμενης οπαδικής βίας, εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη», ανέφερε για το περιστατικό ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This