Αποκαταστάθηκε το εικονοστάσι του Αντώνη Καρυώτη στον Πειραιά

'Εκαναν και καταγγελία στο λιμεναρχείο Πειραιά

Must Read

Στην προηγούμενη κατάστασή του βρίσκεται πλέον το εικονοστάσι που έχει τοποθετηθεί στο λιμάνι του Πειραιά για τον Αντώνη Καρυώτη για να θυμούνται όλοι την τραγωδία που έλαβε χώρα όταν τον 36χρονο, που επιθυμούσε να μπει στο πλοίο με προορισμό την Κρήτη,έσπρωξε από τον καταπέλτη μέλος του πληρώματος του «Blue Horizon», με συνέπεια να πνιγεί.

Οι φίλοι του αδικοχαμένου άντρα δεν μπορούσαν να βλέπουν το μνημείο να έχει βεβηλωθεί από άγνωστους δράστες και προχώρησαν άμεσα στην αποκατάστασή του. Την ίδια στιγμή έκαναν καταγγελία στο Λιμεναρχείο του Πειραιά.Μεταξύ, άλλων υποστήριξαν πως δεν πρόκειται για μια απλή κλοπή καθώς τα αντικείμενα που υπήρχαν δεν ήταν μεγάλης αξίας ενώ έκαναν αναφορά και στην κάμερα ασφαλείας που υπάρχει στο σημείο, η οποία, όμως, δεν εστιάζει εκεί που πρέπει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι δράστες.

Συγγενείς του έχουν στήσει από τον Οκτώβριο ένα εικονοστάσι κοντά στην Πύλη Ε3, ωστόσο άγνωστοι το βεβήλωσαν, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στην κοινή γνώμη!

@thanoskaloutas1

#fy #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral #fypage #facebook #instagram #tiktok #youtube #twitter #antoniskariotis #viral #vandalismos#telegram

♬ Bella Ciao – Frank Lima Violinist

Όπως εξήγησαν συγγενικά πρόσωπα του Αντώνη, την τελευταία φορά που επισκέφτηκαν το εικονοστάσι, και ήταν άθικτο, ήταν την περασμένη Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου. Ωστόσο, το στις 3 Δεκεμβρίου διαπίστωσαν έντρομοι ότι είχε υποστεί βεβήλωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο του Πειραιά, άγνωστοι άρπαξαν τις εικόνες, τον σταυρό, το καντήλι και οτιδήποτε άλλο είχαν τοποθετήσει στο εικονοστάσι του 36χρονου άνδρα, που στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου έκανε το πανελλήνιο να «παγώσει» με τον θάνατό του.

Μάλιστα, οι δράστες δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αλλά πέταξαν και τη φωτογραφία του, ενώ ξερίζωσαν ακόμη και τα λουλούδια που είχαν φυτέψει οι δικοί του άνθρωποι για να τον «συντροφεύουν» στο εικονοστάσι.

Πλέον, στελέχη του Λιμενικού Σώματος που έχουν αναλάβει την υπόθεση συγκεντρώνουν υλικό που θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών. Εκτιμούν πως η βεβήλωση έγινε είτε την Παρασκευή είτε νωρίς το Σάββατο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This