Ελεύθεροι ακόμα 10 Κροάτες χούλιγκαν που κατηγορήθηκαν για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Must Read

Ταχύτατες είναι οι αποφυλακίσεις Κροατών χούλιγκαν που βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα κατηγορούμενοι για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στις αρχές Αυγούστου και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι ακόμα 10 κρατούμενοι που είχαν κάνει αίτηση αποφυλάκισης μετά από την εξέταση αυτών από τις αρμόδιες ανακριτικές αρχές.

Συνολικά, από την περασμένη εβδομάδα, έχουν αφεθεί ελεύθεροι 40 κατηγορούμενοι. Οι όροι που τους επιβάλλονται είναι της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για ν την παρακολούθηση αγώνων και της καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κριθούν και άλλες σχετικές αιτήσεις. Οι προφυλακισμένοι ήταν συνολικά 105 από τους οποίους οι 102 Κροάτες.

«Ήρωες» στην χώρα τους οι αποφυλακισθέντες

Με χειροκροτήματα και ιαχές υποδέχτηκαν σήμερα στην Κροατία τους 30 οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι και αποφυλακίσθηκαν από τις ελληνικές Αρχές, με συγγενείς, φίλους, αλλά και… συναδέλφους τους να τους αποθεώνουν λες και επέστρεψαν από το μέτωπο!

Μάλιστα ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους άναψαν και φωτοβολίδες για χάρη τους, ενώ ένας από αυτούς επιτέθηκε και έβρισε χειριστή κάμερας που βρισκόταν στο σημείο υποδοχής για ρεπορτάζ.

Οι 30 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης των Bad Blue Boys, βρίσκονταν μεταξύ των Κροατών χούλιγκαν που είχαν συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη. Ωστόσο σε βάρος τους δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία, και, ως εκ τούτου, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον βασικό περιοριστικό όρο να μην επιστρέψουν στη χώρα μας για αγώνα της ομάδας τους, ενώ υποχρεώνονται να πληρώσουν 1000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τους Bad Blue Boys προ καιρού είχε διοργανωθεί έρανος, προκειμένου να καλυφθούν τα ποσά που απαιτούνταν για την επιστροφή των οπαδών στα πάτρια εδάφη.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:
^
*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This