Ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος στην υπόθεση του Όλιβερ – Κινητοποιήσεις την Κυριακή στην Αράχοβα

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ - Κινητοποιήσεις στην Αράχοβα την Κυριακή

Must Read

Δεν έχει τέλος το θρίλερ γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι από την Αράχοβα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Πλέον η έρευνα γύρω από τις συνθήκες θανάτου του θα συνεχιστεί με τεχνικό σύμβουλο που πρότεινε η πολιτική αγωγή.

Όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός σύμβουλος θα εξετάσει το πόρισμα του πραγματογνώμονα και θα καταθέσει στη συνέχεια τη δική του τεχνική έκθεση για τα αίτια που ο 8χρονος σκύλος έφυγε από την ζωή. Ακόμη, θα τεθούν από την πολιτική αγωγή ερωτήματα προς τον δήμαρχο της Αράχοβας, σχετικά με το αν στο χωριό κυκλοφορεί πράγματι αγέλη αδέσποτων και άγριων σκύλων, τα οποία ενδέχεται να ευθύνονται για τον θανάσιμο τραυματισμό του χάσκι. Ακόμη, ο δήμαρχος θα κληθεί να απαντήσει αν στο παρελθόν εμφανίστηκαν παρόμοια περιστατικά.

«Να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου»

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι, Ανθούλα Ανάσογλου επιμένει ότι ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε στον θάνατο τον Όλιβερ αφού πρώτα το σκυλί βασανίστηκε με άγριο τρόπο.

«Οφείλει η ελληνική αστυνομία να μην εγκαταλείψει την έρευνα, η οποία δυστυχώς περιορίστηκε σε αποσπασματικά βίντεο τα οποία δείχνουν τον Όλιβερ μαζί με άλλα σκυλιά να περιφέρονται στην πλατεία της Αράχωβας και σε άλλα σημεία. Επιπλέον να προχωρήσει σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που ο σκύλος ήταν εξαφανισμένος», σημειώνει η ποινικολόγος.

Αλλά και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του χάσκι, Μιχάλης Φλέγκας, επιμένει ότι υπάρχει ένοχος. «Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος».

Κινητοποιήσεις από φιλοζωικές οργανώσεις

Την ίδια ώρα, φιλοζωικοί σύλλογοι και οργανώσεις ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, αυτή τη φορά μέσα στην Αράχοβα. Την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα συγκεντρωθούν στο χειμερινό προορισμό, με σκοπό να διαδηλώσουν για τον άτυχο Όλιβερ.

Μάλιστα κάποιοι φιλόζωοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πληροφορούν όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ότι είναι διατεθειμένοι να τους πληρώσουν τα έξοδα μετακίνησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This