Απολογείται ο 18χρονος για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη

Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο 31χρονος αστυνομικός. Δεν λειτουργούν ζωτικά του όργανα

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα, Πέμπτη 14/12, ο 18χρονος συλληφθέντας για τον τραυματισμό του αστυνομικού που έχει ομολογήσει ότι πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

 

Κορυφώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή»

Την ίδια ώρα, καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη την περασμένη Πέμπτη. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς, και οι  αστυνομικοί «σκανάρουν» σύνδεσμο στα δυτικά προάστια. Πολύ κοντά, μάλιστα, είναι και στη σύλληψη του καθοδηγητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αργήσουν να έρθουν νέα εντάλματα σύλληψης. Στα χέρια του 18χρονου βρέθηκε πυρίτιδα. Το αποτέλεσμα του τεστ επιβεβαιώνει τα όσα υποστήριξε ο νεαρός, δηλαδή ότι χρησιμοποίησε φωτοβολίδα το συγκεκριμένο βράδυ. 

 

Το βράδυ των επεισοδίων στο γήπεδο μαζί με τον 18χρονο ήταν και ο μικρότερος αδερφός του. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 16χρονος προσπάθησε να πείσει τον αδελφό του να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους οπαδούς καθώς φοβήθηκε πως θα γίνουν επεισόδια.«Μόλις γύρισε, μας είπε ότι είχε κάνει μ… Ότι πήγε να ρίξει μια φωτοβολίδα όμως αντί να τη ρίξει στον αέρα, την έριξε στο πόδι του Αστυνομικού. Τη φωτοβολίδα του την έδωσε ένας άλλος που δεν τον ήξερε και του είπε να τη ρίξει προς τους Αστυνομικούς. Αυτός του έδειξε και πως θα τραβήξει το σχοινί και θα τη ρίξει» υποστήριξε ο αδελφός του 18χρονου.

Παλεύει για τη ζωή του ο 31χρονος

Γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο άτυχος υπαρχιφύλακας για άλλο ένα 24ωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

 

Πλαστικός χειρουργός από το Θριάσιο Νοσοκομείο της Νίκαιας προέβη στην τοποθέτηση δερματικού μοσχεύματος στο σημείο της χειρουργικής τομής, προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα η επούλωση του τραύματος, καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό του κάτω αριστερού άκρου, για να αποφευχθούν οι σημαντικές επιπλοκές, απόρροια του εκτεταμένου τραύματος στο μηρό από τη φωτοβολίδα της περασμένης Πέμπτης. Οι γιατροί αναμένουν τώρα να ελεγχθεί και η εγκεφαλική λειτουργία αφού ξυπνήσει από το τεχνητό κώμα. Ο 31χρονος παραμένει σε καταστολή και υποστηρίζεται η αναπνοή του μηχανικά, ενώ παίρνει ακόμα ενδοφλέβια φάρμακα, στα οποία δείχνει ότι έχει αρχίσει να ανταποκρίνεται ο οργανισμός.

 

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η περιγραφή του διμοιρίτη των ΜΑΤ για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη

Κακλαμάνης για αστυνομικό: «Η Παναγία να κάνει το θαύμα της. Γιατί θα πρόκειται περί θαύματος» 

Βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του 18χρονου κατηγορουμένου – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This