Κακλαμάνης για αστυνομικό: «Η Παναγία να κάνει το θαύμα της. Γιατί θα πρόκειται περί θαύματος»

«Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει. Αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος…»

Must Read

Η εμπειρία του Νικήτα Κακλαμάνη (γιατρός-ακτινολόγος), είναι αυτή που τον έχει κάνει να μιλά και να σοκάρει, αναφορικά με τον 31χρονο αστυνομικό ο οποίος χαροπαλεύει στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, μετά τη ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε στο πόδι, στα επεισόδια που προκάλεσαν χουλιγκάνοι του Ολυμπιακού στου Ρέντη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας στο Action24 την αναφορά που είχε κάνει νωρίτερα, ότι «σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού», κατέδειξε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο την σοβαρότητα της κατάστασης και έκανε επίκληση στην Παναγία, ώστε να «κάνει το θαύμα της»…

Μάλιστα, ο κ.Κακλαμάνης αναφέρθηκε και στον ακρωτηριασμό του αστυνομικού, φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έχει δει με τα μάτια του στα κέντρα αποκατάστασης και ευχήθηκε να βγει το παλικάρι «από αυτή την περιπέτεια που περνάει. Αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος»

.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι άλλο πράγμα οι προσπάθειες των γιατρών μέχρι τελευταία στιγμή, οι οποίες είναι δεδομένες και έχουν υπερβάλει και η επιστήμη και οι συνάδελφοί μου τους εαυτούς τους για να βοηθήσουν αυτό το παιδί. Αλλά ξέρετε, εγώ δούλεψα 37 χρόνια ως γιατρός. Έχω πάει πολλές φορές, γιατί έχω και ειδικότητα άσχημη,  σε πολλά κέντρα αποκατάστασης κι έχω δει παρόμοια περιστατικά. Και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί. Βεβαίως οι ευχές τον συνοδεύουν και εγώ θα έλεγα, η Παναγία να κάνει το θαύμα της. Γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Και μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει. Αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος…»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This