Σοκάρει ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον αστυνομικό: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει»

«Όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» είπε ο βουλευτής της ΝΔ

Must Read

Παραδεχόμενος ότι τα λόγια που βγαίνουν από τα χείλη του είναι πολύ σκληρά, ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας για την κατάσταση υγείας του 31χρονου αστυνομικού που εξακολουθεί να χαροπαλεύει μετά τον ακρωτηριασμό, προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε ανατριχίλα.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή και εξέφρασε την άποψή του ως γιατρός-ακτινολόγος για τη μάχη που δίνει ο 31χρονος μετά από την επίθεση που δέχτηκε με ναυτική φωτοβολίδα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

«Ήδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβάμαι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες, που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό…» σημείωσε ο πρώην υπουργός Υγείας.

Μάλιστα, σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία διαδήλωση για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, τονίζοντας ότι αν στη θέση του ήταν ένας απλός πολίτης, η οργή θα ήταν έκδηλη: «Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει, αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε… Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει, εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This