Στον δρόμο οι δημόσιοι υπάλληλοι με νέες κινητοποιήσεις

Η διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα αιτήματά τους

Must Read

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σήμερα, Πέμπτη 14/12, έχει προκηρύξει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του 49ου συνεδρίου της ομοσπονδίας.

Κεντρικό διακύβευμα του νέου κύκλου των κινητοποιήσεων που προγραμματίζουν οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως τον περιγράφει η ΠΟΕ- ΟΤΑ, είναι η κυβέρνηση «να πάψει να απαξιώνει τους εργαζομένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μεθοδικά να διαλύει την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπέρ των εργολαβικών – επιχειρηματικών συμφερόντων που πρωταρχικά ενδιαφέρονται για το δικό τους κέρδος και όχι για την εξυπηρέτηση του πολίτη». Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τα μέλη της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 11.00 το πρωί, έξω από τα γραφεία της στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο κέντρο της Αθήνας.

Στάση εργασίας για σήμερα, από τις 10.00 έως τη λήξη του ωραρίου, έχουν προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ενάντια στον Προϋπολογισμό. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει προσυγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00. Ούτε τα προσχήματα δεν τηρεί η ΓΣΕΕ, καθώς η τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο, ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις… κάποια στιγμή το επόμενο τετράμηνο! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This