Αλλοδαποί και σεσημασμένοι κακοποιοί οι δράστες του αιματηρού περιστατικού στο Γκάζι – Τα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ

Εντοπίστηκε DNA ενός εκ των δραστών στα ρούχα των θυμάτων

Must Read

Νέα στοιχεία διαθέτει η Αστυνομία για τους δράστες του αιματηρού περιστατικού έπειτα από καβγά, τα ξημερὠματα του Σαββάτου στο Γκάζι, κατά το οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες από την Κρήτη. Πρόκειται για αλλοδαπούς κακοποιούς, η δράση των οποίων συνδέεται με την μαφία της νύχτας και είναι σεσημασμένοι. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτιμά πώς και οι δύο επιβάτες του ασημένιου τζιπ τράβηξαν όπλο, όταν αποβιβάσθηκαν και επιτέθηκαν στην παρέα των νεαρών από την Κρήτη. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν πυροβόλησαν και οι δύο. Στο σημείο βρέθηκαν 4 κάλυκες από πυροβόλο όπλο και θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση.

Δείτε το βίντεο

 

Οι αστυνομκοί έχουν εντοπίσει από πού νοικιάστηκε το ασημί τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες έξω από το κλαμπ s-cape στο Γκάζι. Επιπλέον, έχουν λάβει περισσότερες από 10 καταθέσεις από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενώ αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Δείτε τα βίντεο

 

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, εντοπίστηκε DNA ενός εκ των δραστών της επίθεσης πάνω στα ρούχα των θυμάτων. Εν τούτοις, δεν είναι προς ώρας γνωστό εάν το γενετικό υλικό ανήκει στον άνδρα που πυροβόλησε ή στον συνεργό του.

 

Εν τω μεταξύ, στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» νοσηλεύονται οι τρεις άνδρες που έπεσαν θύματα της δολοφονικής επίθεσης. Ο ένας, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Στην Αθήνα η οικογένεια των δύο αδελφών που τραυματίστηκαν σοβαρά στο κεφάλι – Τι λένε συγγενείς θύματος

Τα δύο αδέλφια από την Κρήτη, ένας 28χρονος και ένας 34χρονος νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση καθώς πυροβολήθηκαν εξ επαφής στο κεφάλι στο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί σήμερα στο Γκάζι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, και τα τρία θύματα, στα οποία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 28χρονος τραυματίστηκαν στο κεφάλι, με την κατάσταση των δύο αδελφών να είναι κρίσιμη. Το τρίτο άτομο φέρει λιγότερο σοβαρά τραύματα.

Δείτε βίντεο:

Στην Αθήνα η οικογένεια των δύο αδελφών

Στο μεταξύ, η οικογένεια των δύο αδελφών έχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι της από τα Μάλια της Κρήτης προκειμένου να βρίσκεται κοντά τους στο νοσοκομείο.

O πατέρας του 28χρονου που τραυματίστηκε ελαφρύτερα ανέφερε πως ο γιος του δεν είναι άτομο που μπλέκει σε καβγάδες.

«Είναι πολύ καλό παιδί, δεν έχει σχέσεις με καβγάδες και τέτοια πράγματα. Μόλις προσγειώθηκα με το αεροπλάνο και είμαι στο δρόμο για το νοσοκομείο. Ακόμα, δεν έχω ιδέα τι έχει συμβεί», ανέφερε στο protothema.gr.

Η αδερφή του 28χρονου ανέφερε πως «έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

Συγγενής του ίδιου θύματος είπε πως «ήταν στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή».

«Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση. Τα παιδιά τα δικά μας είναι καλά. Μάλλον έχει χτυπηθεί στο μάγουλο. Είναι ήσυχα, είναι πολύ καλά παιδιά, δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα», πρόσθεσε.

Ο ίδιος ανέφερε στο newsit.gr πως ο νεαρός είναι ιδιοκτήτης οικογενειακής επιχείρησης στα Μάλια και επανέλαβε πως δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Δείτε βίντεο:

Αυτοί είναι οι δύο 28χρονοι τραυματίες

(πηγή φωτογραφιών protothema.gr)

Για ασήμαντη αφορμή ο καβγάς που οδήγησε στους πυροβολισμούς

Ασήμαντη ήταν η αφορμή για την οποία στήθηκε καυγάς νωρίς σήμερα το πρωί στο Γκάζι με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν σοβαρά τρεις Κρητικοί, δύο από τους οποίους στο κεφάλι.

Όσο περνούν οι ώρες γίνονται γνωστές όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αιματοβαμμένο περιστατικό που αναστάτωσε μία από τις πλέον πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας.

Δείτε βίντεο:

 

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιεύει το cretalive.gr , τα τρία θύματα, δύο αδέλφια, 28 και 30 ετών, ο Δημήτρης και ο Γιάννης και ο επίσης 28χρονος Φραγκίσκος είχαν έρθει στην Αθήνα από τα Μάλια της Κρήτη μαζί με ακόμα 3 – 4 άτομα για να γιορτάσουν στο bachelor party ενός φίλου τους που παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο της βραδιάς η παρέα των Κρητικών πήγε σε διάφορα μαγαζιά της περιοχής ενώ στο επίμαχο κλαμπ κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα.

Περίπου στις 6, βγήκαν από το νυχτερινό κέντρο και πήγαν σε παρακείμενη πιτσαρία για να φάνε. Όταν τακτοποιήθηκαν στα τραπέζια ένα ανθρακί (και όχι μαύρο όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά) τζιπ μάρκας Range Rover θέλησε να περάσει από το σημείο όμως δεν χώραγε ανάμεσα στα τραπέζια.

Δείτε βίντεο:

 

Ένας από τους Κρητικούς (όχι από τα θύματα) αντέδρασε έντονα και φώναξε την στιγμή που περνούσε το όχημα. Αντί ο οδηγός του ΙΧ να φύγει, άκουσε το σχόλιο και σταμάτησε λίγο πιο κάτω. Από το τζιπ βγήκαν δύο άτομα πιθανόν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός και κατευθύνθηκαν προς την παρέα των Κρητικών, ψάχνοντας για καβγά.

Ο ένας εκ των δύο χαστούκισε κάποιον από την παρέα, με τους υπόλοιπους να αντιδρούν έντονα. Τότε το δεύτερο άτομο που βγήκε από το όχημα έβγαλε όπλο και άνοιξε πυρ εξ επαφής προς την παρέα των Κρητικών!

Δείτε βίντεο:

 

Οι σφαίρες βρήκαν στο κεφάλι τον έναν από τους δύο 28χρονους. Πηγές αναφέρουν πως υποβλήθηκε σε χειρουργείο καθώς η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σοβαρά, στο κεφάλι, τραυματίστηκε και ένα ακόμη άτομο το οποίο μπορεί να υποβληθεί επίσης σε χειρουργείο ενώ το τρίτο άτομο φέρει επίσης σημαντικά τραύματα με την κατάστασή του να κρίνεται λιγότερο σοβαρή από των υπολοίπων και να αντιμετωπίζεται για την ώρα με συντηρητική αγωγή.

Δείτε βίντεο:

«Καμία σχέση με το περιστατικό» λέει το μαγαζί

Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε το νυχτερινό μαγαζί έξω από το οποίο φέρεται να έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες.

Όπως αναφέρει σε story στο instagram δεν έχει «καμία σχέση» με ότι συνέβη καθώς όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί το μαγαζί είχε κλείσει ήδη.

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χτεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί».

Δείτε το story:

 

Δείτε επίσης:

Για ασήμαντη αφορμή ο καβγάς που οδήγησε στους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Δεν γνωρίζονταν δράστες και θύματα!

Σε κρίσιμη κατάσταση 28χρονος από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Πώς έγινε το περιστατικό

Τρόμος στο Γκάζι: Έπεσαν πυροβολισμοί έξω από κλαμπ – Τρεις τραυματίες

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This