Εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ: «Η μηχανή έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην προλάβει να πατήσει το φρένο»

Ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του συναδέλφου του

Must Read

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τον χαμό του 29χρονου αστυνομικού, Χρήστου Κουρουνιώτη, που έχασε την ζωή του, στην Αθηνών – Κορίνθου κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, κατά την διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου που είχε κλαπεί από τη Νίκαια.

Η Κωνσταντίνα Δημογλίδου, εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το τι συνέβη αλλά και για την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου του. «Συνεχίζει και νοσηλεύεται στο 401 Νοσοκομείο ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. Η κατάσταση του είναι σταθερή και χτες κατάφεραν να τον σταθεροποίησαν αιμοστατικά, καθώς αντιμετώπιζε ένα αιμορραγικό, πρόβλημα πέρα από τα πολλαπλά κατάγματα που φέρει μετά το ατύχημα», είπε αρχικά, κάνοντας γνωστό πως μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε κάποια επιπλέον χειρουργεία.

Η ίδια εξήγησε πως ποτέ σε ένα περιστατικό δεν συμμετέχει μόνο μία ομάδα αστυνομικών. «Έτσι και σε αυτήν υπήρχαν και περιπολικά. Αυτό που κάνουν είναι να σταματήσουν το όχημα καθώς υπάρχει κίνδυνος για τον άνθρωπο. Η μία μηχανή έμεινε πίσω από το περιπολικά με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην προλάβει να πατήσει το φρένο», κατέληξε η εκπρόσωπος τύπου ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με το περιστατικό που οδήγησε στον θάνατο του νεαρού αστυνομικού.

Δείτε επίσης: Η Πάτρα θρηνεί τον ήρωα της: Αυτός είναι ο 29χρονος αστυνομικός που σκοτώθηκε στην καταδίωξη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This