Πάτρα: Φήμες για τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις όπου ο 50χρονος νοσηλευτής παρενόχλησε συναδέλφους του

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ασθενούς, υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Must Read

Προθεσμία για μεθαύριο, Πέμπτη 21/12, πήρε ο 50χρονος νοσηλευτής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης μίας 23χρονης κοπέλας την ώρα της εξέτασης, που τού αποδίδεται.

«Αυτά που δηλώθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ είμαι νοσηλευτής 20 χρόνια. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, γιατί αυτό καταλαβαίνετε χαλάει την εικόνα μου. Αλλά εγώ βασίζομαι στο ότι η δικαιοσύνη θα προβεί μπροστά», υποστήριξε ο ίδιος, σε σημερινές δηλώσεις του στην εκπομπή «Live News».

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, για τον συγκεκριμένο νοσηλευτή προϋπήρχε στο νοσοκομείο ένα πολύ «βαρύ» κλίμα για διάφορες παρενοχλήσεις, λεκτικές και όχι μόνο. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις με νοσηλεύτριες να υποστηρίζουν πως σε βάρος τους υπήρξαν παρενοχλήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Κάποια σχετική επίσημη καταγγελία, πάντως, δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

Με βάση, εξάλλου, τα στοιχεία που δημοσιοποιεί η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα, όταν η 23χρονη, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε στο νοσοκομείο από τον Πύργο Ηλείας, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Κατόπιν οδηγήθηκε στο τμήμα αναζωογόνησης για λήψη δειγμάτων για διαγνωστικές εξετάσεις. Μετά τη λήψη των δειγμάτων, η γιατρός έφυγε και ο νοσηλευτής παρέμεινε με την ασθενή, προχωρώντας, όπως κατήγγειλε γιατρός, σε πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος της γυναίκας. Η 23χρονη κάλεσε σε βοήθεια και μαζί με τον πατέρα της, ο οποίος έσπευσε στην αίθουσα αναζωογόνησης, απευθύνθηκαν στη γιατρό που την είχε εξετάσει.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό ανέφερε στην Αστυνομία η γιατρός, η οποία έδωσε και λεπτομέρειες για τα όσα υποστηρίζει πως είδε να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της νυχτερινής της βάρδιας. Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Πατρών, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, να έχει διατάξει τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό.

*πηγη φωτο/βίντεο: tempo24.news

  • Δείτε το ρεπορτάζ:
^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This