Ο «πόλεμος» του μελομακάρονου

Ζαχαροπλαστεία «εναντίον» λαϊκών αγορών!

Must Read

Δίπλα στα λάχανα, τα μαρούλια, τα κουνουπίδια, τα μπρόκολα και όλα τα άλλα λαχανικά και ζαρζαβατικά, μπορεί κανείς πλέον να δει και… χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Κουραμπιέδες και μελομακάρονα έχουν πάρει θέση στους πάγκους των λαϊκών αγορών, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τους ζαχαροπλάστες, οι οποίοι αμφισβητούν έντονα την ποιότητά τους.

Ο Δημήτρης Μουλιάτος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών, τόνισε ότι τα προϊόντα είναι ελεγχόμενα «γιατί πρώτα εμείς θέλουμε ο καταναλωτής να είναι ασφαλής», είπε χαρακτηριστικά στο Action24 και πρόσθεσε ότι τα χριστουγεννιάτικα γλυκά στη λαϊκή έχουν τη μισή τιμή από ότι στα ζαχαροπλαστεία.

«Β’ ποιότητος Πρόεδρε! Δεν μπορεί να πουλάς κουραμπιέ 7,90 ευρώ και να βάζεις βούτυρο γάλακτος που έχει 12 το κιλό και 13, δεν γίνεται», απάντησε ο Πρόεδρος του Σωματείου των ζαχαροπλαστών Αθήνας, Γιάννης Γλύκος αμφισβητώντας εκτός από την ποιότητα και τη νομιμότητα της πώλησής τους στις λαϊκές.

«Αυτά που πωλούνται 7,90 τα μελομακάρονα, είναι αμφιβόλου ποιότητος, αμφιβόλου προελεύσεως. Εμάς το υγειονομικό και ο ΕΦΕΤ μας κυνηγάνε κάθε μέρα. Δεν ξέρω πως επιτρέπουν να πωλούνται μελομακάρονα στο δρόμο», πρόσθεσε.

.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This