Τα διόδια του τρόμου: Έβγαλαν μαχαίρι, λήστεψαν, απείλησαν και προσπάθησαν να αρπάξουν την 28χρονη οι τρεις κουκουλοφόροι!

Της είπαν να μη μιλήσει για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στο οποίο εμπλέκεται φίλος της - Τους αναζητά η αστυνομία μετά το σοκαριστικό βίντεο - Τι αναφέρει η δικογραφία

Must Read

Τους τρεις άνδρες με κουκούλες που προσπάθησαν με τη βία να βάλουν στο αυτοκίνητό τους μια γυναίκα κοντά στο Αίγιο, στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα, αναζητά η αστυνομία και σύμφωνα με την εναντίον τους δικογραφία, κατηγορούνται για ληστεία και εκβίαση σε βάρος της 28χρονης.

Το περιστατικό έγινε γνωστό μέσω το σοκαριστικού βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει την τριάδα των αγνώστων να τραβά από τα χέρια και τα πόδια τη γυναίκα, την ώρα που εκείνη ουρλιάζοντας, ημίγυμνη και πεσμένη στο έδαφος, προσπαθεί να ξεφύγει.

Κάτι που κατάφερε να κάνει, την ώρα που ένας οδηγός φορτηγού που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και κατέγραφε τα σχετικά πλάνα, είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.

Η 28χρονη προχώρησε σε καταγγελία κατά των τριών ανδρών τους οποίους γνώριζε και αυτό βοήθησε την αστυνομία να τους ταυτοποιήσει και να τους αναζητά.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας η 28χρονη είχε μεταβεί πριν από δύο ημέρες στην Πάτρα προκειμένου να επισκεφθεί φιλικό της πρόσωπο (σ.σ. σύντροφο κατά άλλες πληροφορίες), το οποίο είχε συλληφθεί πρόσφατα για υπόθεση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Επιστρέφοντας στη Αθήνα με το αυτοκίνητό της, την ακολουθούσαν οι δράστες με το δικό τους αυτοκίνητο. Στο ύψος της περιοχής των διοδίων του Ελαιώνα, οι άγνωστοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο της 28χρονης και την έβγαλαν έξω από το όχημα.

>

Στη συνέχεια, με προτεταμένο μαχαίρι και άσκηση σωματικής βίας την απείλησαν να μην μιλήσει για όσα γνωρίζει σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και να μην διορίσει συνήγορο υπεράσπισης για το φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι δράστες, φεύγοντας από το σημείο, αφαίρεσαν την τσάντα της 28χρονης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.

>

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This