Το αδιαχώρητο στους δρόμους λόγω Χριστουγέννων: Ουρά 17 χλμ στον Κηφισό!

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί

Must Read

Σε… άλλο επίπεδο έχει περάσει η κίνηση στους δρόμους σήμερα, Σάββατο, μια «ανάσα» από τα Χριστούγεννα.

Αρκετοί είναι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου που φεύγουν από την πόλη για να περάσουν τις άγιες ημέρες σε προορισμούς της επαρχίας ενώ αρκετοί πολίτες έχουν βγει για κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, να κάνουν βόλτα ή να πάνε στις δουλειές τους αν εργάζονται.

Το αποτέλεσμα είναι να συμβαίνει το αδιαχώρητο στους δρόμους, με τις ουρές των αυτοκινήτων να φτάνουν τα αρκετά χιλιόμετρα και την αγανάκτηση των οδηγών να είναι στο κόκκινο!

Πού υπάρχει κίνηση

Στην Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα  30 λεπτά  στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία).

Δείτε την ενημέρωση:

Στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί  στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου και στο 75χλμ, στο ύψος της Βοιωτίας, λόγω δύο τροχαίων που έγιναν νωρίτερα.

Στον Κηφισό, από τη Λεωφόρο Αθηνών και έπειτα υπάρχουν επίσης καθυστερήσεις λόγω των παραπάνω ατυχημάτων. Η κίνηση ξεκινά από το ύψος σχεδόν της Λένορμαν και φτάνει μέχρι την Εκάλη, σχηματίζοντας ένα τεράστιο «φίδι» οχημάτων που ξεπερνά τα 17 χλμ.

Την υπομονή τους πρέπει να επιστρατεύσουν οι οδηγοί στις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Κηφισίας (άνοδος και κάθοδος), Βασιλίσσης Αμαλίας, Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά και Πηγαδάκια έως Αλίμου – ρεύμα προς Πειραιά).

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This